Bruiloft DJ Zwolle

Huur een bruiloft DJ in Zwolle

Maak jullie bruiloft compleet met een Bruiloft DJ van Grand Events in Zwolle. Deze onvergetelijke dag moet uiteraard op jullie manier gevierd worden. Muziek is tijdens een bruiloft enorm belangrijk. Grand Events maakt het feest van jullie leven compleet met een DJ en show waardoor jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie feest. Een geschikte DJ vinden is wel even een klus. Grand Events helpt jullie hier graag bij en heeft veel professionele DJ’s met ervaring in Zwolle. De dansvloer zal goed vol staan en het blijft tot laat gezellig in Zwolle tijdens jullie bruiloft. Alleen een DJ maakt jullie bruiloft nog geen compleet feest. Om er een onvergetelijke bruiloft van te maken biedt Grand Events ook een spectaculaire DJ Show, zo kunnen jullie een DJ inhuren inclusief DJ show in Zwolle. Er zijn diverse DJ-shows via Grand Events in Zwolle voor jullie feest tijdens de bruiloft.

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Nijburg AutomotiveNijburg Automotive
20:50 16 May 24
Bedankt voor het geweldige feest Grand Events! Jullie bijdrage aan ons bedrijfsfeest heeft een erg goede indruk achtergelaten. De lichteffecten van de DJ-show waren fenomenaal. De DJ voelde de gasten erg goed aan, en speelde hier uitstekend op in. De volgende keer als wij weer iets te vieren hebben, dan is de keuze snel gemaakt. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking heren!
Jolanda PeeksJolanda Peeks
17:20 06 May 24
Wij hadden een DJ nodig voor het bedrijfsfeest van VMI Group. Alles was super geregeld en de DJ voelde het publiek goed aan. Bedankt voor het geweldige feest!
jouke markesteijnjouke markesteijn
20:16 28 Feb 24
Super trouwfeest gehad! Jullie hebben het echt fantastisch geregeld. Zoals ik andere zie schrijven hechten jullie veel waarde aan de communicatie. Wederom was dit ook bij ons een enorm pluspunt. Uiteindelijk zijn we stiekem toch voor de Gold show gegaan, en daar zeker geen spijt van gehad!!! Onze complimenten heren!
Daniël BaanDaniël Baan
10:40 26 Feb 24
Grand Events heeft ons bruiloftsfeest verzorgd. Wij zijn voor de DJ Show Gold gegaan. Een super leuke DJ en heldere communicatie. Een echte aanrader.
FransWientjesAutosFransWientjesAutos
16:02 19 Feb 24
Na vele aanbevelingen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Zo zijn wij ontzettend erg te spreken over jullie Dj Show bij ons 25 jarig jubileum! Als je spreekt over een professionele aanpak met fijne communicatie mogen jullie als eerst benoemd worden. Mochten er bedrijven opzoek zijn naar een goed georganiseerd bedrijfsfeest, raden wij deze heren zeker aan!Nick & Nino ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!Met vriendelijke groet,
Pascal MiddletonPascal Middleton
13:20 06 Feb 24
Fantastisch geregeld! Compleet ontzorgd. Top apparatuur snel op en afgebouwd super goeie DJ voelde de sfeer top aan maakte er echt een feest van. Veel complimenten van gasten gehad.
René Van BelkumRené Van Belkum
18:11 11 Jan 24
goed sita
Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

Bruiloft DJ Huren in Zwolle

De Grand Events Bruiloft DJ is van groot belang tijdens jullie trouwdag in Zwolle. Om deze reden gaat Grand Events secuur te werk bij het inhuren van een geschikte DJ voor jullie bruiloft in Zwolle. Grand Events heeft uitsluitend DJ’s die ervaring hebben en waarbij ieder muziekgenre aangevraagd kan worden. Zo heeft Grand Events voor ieder feestje een geschikte DJ. Er is bij het kiezen van de muziek door de DJ altijd rekening gehouden met de wensen van de bruid en de bruidegom maar ook met de genodigde gasten. Muziek moet bij een breed publiek passen; van jong tot oud, jullie vrienden en familie. Op de bruiloft kan natuurlijk ook jullie nummer gedraaid worden door de DJ in Zwolle.

Voordat de DJ aanwezig zal zijn tijdens jullie bruiloft in Zwolle, hebben jullie samen met de DJ een online teams-meeting om alle wensen en behoeften door te nemen. De bruiloft DJ kan hierdoor precies de muziek draaien tijdens jullie huwelijksfeest in Zwolle. Stop met het zoeken naar een DJ die jullie kunnen inhuren voor jullie bruiloft in Zwolle, Grand Events heeft de bruiloft DJ die jullie zoeken!

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Eerste Dans Bruiloft

Een eerste dans mag niet ontbreken aan jullie bruiloftsfeest in Zwolle. De eerste dans zorgt ervoor dat de dansvloer snel gevuld wordt en daar weet de bruiloft DJ maar al te goed op in te spelen. Vooraf zal ook dit moment worden besproken met de bruiloft DJ in Zwolle. Grand Events shows kunnen naar wens geprogrammeerd worden waardoor jullie in de spotlight kunnen staan tijdens de eerste dans. Mochten jullie vragen hebben of specifieke wensen voor jullie bruiloftsfeest in Zwolle? Grand Events staat samen met alle beschikbare DJ’s in Zwolle voor jullie klaar om alle wensen voor jullie bruiloft door te nemen.

Geschikte Bruiloft DJ Zwolle

Een DJ voor een bruiloft moet zorgvuldig gekozen worden. Tijdens uw bruiloft wordt er uitsluitend gekozen voor DJ’s met veel ervaring. Grand Events zorgt voor een echte entertainer die jullie favoriete plaatjes weet te draaien. Samen zorgen we voor een succesvol trouwfeest in Zwolle! Ieder genre is mogelijk tijdens jullie bruiloft. Het feest kan compleet gemaakt worden met iedere gewenste muziek stijl en DJ show. Grand Events Bruiloft DJ’s voelen goed aan wat het publiek wilt en weten hierop in te spelen met muziek, lichteffecten en een complete show in Zwolle. Van meezingers tot swingende nummers, Grand Events DJ’s maken jullie bruiloft compleet. Door Grand Events in te schakelen is het inhuren van een geschikte bruiloft DJ in Zwolle geen moeilijke opgave meer. De onze DJ’s brengen heel wat jaren ervaring met zich mee en dat uit zich in een onvergetelijk feest tijdens jullie bruiloft.

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

Onze DJ Shows

Er wordt zorgvuldig gekeken naar een geschikte DJ show voor jullie bruiloft. Er wordt gekeken naar de wensen van het echtpaar maar ook naar de locatie van jullie bruiloft in Zwolle, en naar de genodigden van jullie feest. Op basis van jullie voorkeuren adviseert Grand Events een passende DJ show voor jullie bruiloft met DJ in Zwolle.

De DJ Show Gold is de meest gekozen en populaire show voor bruiloften. Door te kiezen voor de DJ Show Gold zijn jullie verzekerd van een onvergetelijk feest tijdens jullie bruiloft in Zwolle. Doordat Grand Events show geprogrammeerd kunnen worden via een computer zijn de opties voor jullie bruiloft in Zwolle eindeloos. Grand Events biedt bijvoorbeeld vier movingheads en lichtgevende totems, maar voor jullie bruiloft is er nog veel meer mogelijk in Zwolle. Denk hierbij aan special effects zoals rookmachines of vuurspuwers (sparkulars genoemd). Niet alleen de DJ Show is Gold te noemen, ook jullie bruiloft krijgt een gouden randje.

Iets te vieren met jouw bedrijf? Maak het feest nog indrukwekkender met één van onze DJ Shows!

Bij een Bruiloft kan een DJ Show niet ontbreken! Het is dé sfeermaker op een trouwfeest. Laat je gasten niet stilstaan!

Schoolfeest, gala of diploma-uitreiking? Wij zijn hier allemaal goed in. Bekijk de mogelijkheden.

Binnenkort een verjaardag? Til het feest naar een hoger niveau d.m.v. één van onze DJ Shows!

Offerte aanvragen Bruiloft DJ Zwolle

Voor jullie bruiloft in Zwolle zoeken jullie een DJ die ook binnen jullie budget past. Grand Events snapt als geen ander dat een bruiloft een grote uitgave is waarbij je alleen de beste kwaliteit verwacht. Wij bieden eerlijke prijzen aan en stellen een heldere offerte voor je op. Bij Grand Events kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Het licht- en geluid voor jullie bruiloft in Zwolle is tot in de puntjes geregeld en jullie weten wat jullie kunnen verwachten. Een DJ voor een bruiloft in Zwolle wordt meestal voor vier uur geboekt tijdens huwelijksfeesten. Wil je een DJ inhuren voor jullie bruiloft voor meerdere uren? Geef dit dan aan bij het aanvragen van een offerte of tijdens ons contact, aangezien dit zeker mogelijk is.