DJ Huren

DJ Huren

DJ Huren voor jouw feest? Wij staan voor je klaar! Grand Events verzorgt zorgeloos de beste DJ Show voor jouw feest, we regelen alles tot in de puntjes! Grand Events zal je geheel ontzorgen zodat jij en je gasten urenlang zorgeloos kunnen genieten op jouw bedrijfsfeest, schoolfeest, jubileum of andere feest gelegenheid. Kies uit één van onze drie shows: DJ Show Bronze, DJ Show Silver, DJ Show Gold, of huur een DJ zonder apparatuur.

DJ Show BRONZE

De DJ Show Bronze van Grand Events uit Apeldoorn

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel. Deze show is ideaal voor achtergrondmuziek tijdens zakelijke bijeenkomsten of privé-feesten waar de nadruk ligt op gesprekken en sociale interactie. Bij deze show worden geen extra lichteffecten of speciale effecten toegepast, enkel de pure muziekervaring staat centraal.

DJ Show Silver

De DJ Show Silver van Grand Events uit Apeldoorn

Onze DJ Show Silver is perfect voor evenementen met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Deze show bevat twee opvallende zuilen met moving head lichten voor een extra visueel effect. Wij raden deze show aan voor feesten van middelgrote omvang, zoals verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

DJ Show GOLD

De DJ Show Gold van Grand Events uit Apeldoorn

Onze DJ Show Gold is onze meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote evenementen zoals bedrijfsfeesten, trouwerijen en schoolgala’s. Wij raden deze show aan voor groepen vanaf 100 personen en hoger. Met vier opvallende zuilen met moving head lichten, samen met LED licht bars om de rest van de ruimte mee te verlichten, creëren we een prachtige sfeer en een onvergetelijke muziekervaring voor al jouw gasten.

DJ Huren zonder apparatuur

Grand Events DJ bij het School Gala van Veluws College Cortenbosch

Op zoek naar een DJ zonder bijkomende apparatuur? Kies voor een professionele Grand Events DJ! Onze DJ’s zorgen voor een onvergetelijke dag met hun talent en ervaring. Bij Grand Events beschikken we over een groot netwerk van feest DJ’s die in staat zijn om een echt “wow”-effect te creëren, voor elk soort feest kan je bij ons terecht voor een passende DJ.

Let op: bij het huren van een DJ zonder apparatuur huur je uitsluitend de DJ als individu. Een draaitafel, geluidsinstallatie en andere benodigdheden dienen klaar te staan wanneer de DJ arriveert.

Onze Klanten

Logo Oranje Furniture Care Apeldoorn
Logo Aventus Apeldoorn
Logo van Omron Europe B.V. Hoofddorp
Klant logo winkelcentrum Anklaar Apeldoorn
Logo Cargo International Apeldoorn
Transparant Logo Veluws College Walterbosch Apeldoorn

Professionele DJ's

100% Feestgarantie

Exclusieve DJ Shows

Catalogus ontvangen?

Bekijk de prijzen van de verschillende DJ Shows.
Binnen één minuut in je inbox!

De prijslijst voor het huren van een DJ - Catalogus Grand Events