DJ Huren

Een DJ Huren

Ieder feestje is uniek, dat weten wij maar al te goed. Of je nu op zoek bent naar een bruisende clubervaring, een toffe lichtshow of een intiemere sfeer, wij hebben de perfecte DJ show voor iedere gelegenheid. Op basis van onze jarenlange ervaring in de feestwereld stelden wij drie DJ shows samen die dé perfecte match zijn voor jouw bruiloft, schoolfeest, gala, verjaardag of bedrijfsfeest. En we hebben het niet over lichtjes die maar wat staan te knipperen: onze lichten zijn afgestemd op de muziek en zorgen daarmee voor een echte show. Met een team van professionele DJ’s achter ons ben jij verzekerd van een onvergetelijke festiviteit!

Selectie van tevreden klanten

Een selectie van tevreden klanten waarbij wij het audiovisuele gedeelte van hun bedrijfsfeest of schoolfeest hebben verzorgd.

Logo Bedrijf Omron
Logo Bedrijf Cargo
Logo School Veluws College Walterbosch
Logo Bedrijf Oranje Furniture Care
DJ Show Bronze voor jouw feest

DJ Show Bronze

De DJ Show Bronze is bedoeld voor zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen en netwerkborrels. Deze show is vooral voor de rustigere evenementen, waarbij er niet gedanst wordt, maar men wel gezellig praat. Misschien zijn er sprekers aanwezig die een praatje houden of wellicht is het juist de bedoeling dat de bezoekers onderling met elkaar in gesprek raken. Wat de bedoeling ook is, onze DJ draait een rustig achtergrondmuziekje om de sfeer te ondersteunen. Wij zorgen voor de DJ, de booth en de geluidsapparatuur. Omdat de focus ligt op het praten met elkaar en niet op de DJ, bevat de DJ Show Bronze geen lichteffecten. 

DJ Show Silver voor jouw feest

DJ Show Silver

De DJ Show Silver is perfect voor ieder bescheiden feest. Denk hierbij aan kleinschalige personeelsfeesten en verjaardagen. De DJ Show Silver boek je wanneer een deel van de genodigden lekker wil dansen, maar een ander deel van de aanwezigen gezellig met elkaar in gesprek gaat. Onze DJ zorgt vervolgens voor een perfecte mix van liedjes, waardoor iedereen het naar zijn zin heeft. Jouw feest wordt dus geen discotheek, maar er is zeker de gelegenheid om jouw dansmoves te laten zien. Deze DJ show heeft alles wat de DJ Show Bronze ook bevat, maar hier zitten extra lichteffecten bij. Wil jij tijdens jouw feest dus wel lekker dansen op muziek en genieten van een light show, dan is de DJ Show Silver de juiste keuze voor jou!

DJ Show Gold voor jouw feestgelegenheid

DJ Show Gold

Organiseer je een feest met meer dan 100 bezoekers, dan ga je voor de DJ Show Gold. Deze show heeft alles wat de DJ Show Silver heeft, maar voegt daar nog meer lichteffecten aan toe voor een schitterend spektakel. De DJ Show Gold is daarmee een echt dansfestijn. De bezoekers hebben het er jaren later nog over! Organiseer jij een feest dat écht memorabel moet worden? De DJ Show Gold is geschikt voor bruiloften, schoolfeesten, grotere bedrijfsfeesten… Noem het maar op. Met deze DJ show maken wij het feest onvergetelijk voor al jouw gasten!

DJ Huren

Heb je alles al geregeld, maar ontbreekt alleen de DJ nog…? Dan regelen wij de DJ voor jou! Grand Events heeft een groot netwerk aan DJ’s die maar wat graag staan te draaien op jouw feest. Vertel ons over jouw feest en wij weten precies welke van onze DJ’s daar perfect bij past. Zo weet je zeker dat je een professionele DJ inschakelt voor jouw evenement. Let wel op: je huurt alleen een DJ, dus voor de apparatuur zorg je zelf, ook voor de draaitafel/DJ set!

Extra dimensie toevoegen aan jouw feest? Denk dan eens na over het toevoegen van onze rookmachines!

Sparkulars zijn ‘koud vuur’ fonteinen. Deze fonteinen zijn zeer populair op bruiloften en trouwerijen.

Verlicht de ruimte nog meer d.m.v. onze LED Up Lights. Echte sfeermakers voor bij jouw feest!

Glow in the dark feest organiseren? Dan kunnen Blacklights niet ontbreken. Laat je kleding stralen!

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

Iets te vieren met jouw bedrijf? Maak het feest nog indrukwekkender met één van onze DJ Shows!

Bij een Bruiloft kan een DJ Show niet ontbreken! Het is dé sfeermaker op een trouwfeest. Laat je gasten niet stilstaan!

Schoolfeest, gala of diploma-uitreiking? Wij zijn hier allemaal goed in. Bekijk de mogelijkheden.

Binnenkort een verjaardag? Til het feest naar een hoger niveau d.m.v. één van onze DJ Shows!