DJ Huren

Een DJ Huren

Ieder feestje is uniek, dat weten wij maar al te goed. Of je nu op zoek bent naar een bruisende clubervaring, een toffe lichtshow of een intiemere sfeer, wij hebben de perfecte DJ show voor iedere gelegenheid. Op basis van onze jarenlange ervaring in de feestwereld stelden wij drie DJ shows samen die dé perfecte match zijn voor jouw bruiloft, schoolfeest, gala, verjaardag of bedrijfsfeest. En we hebben het niet over lichtjes die maar wat staan te knipperen: onze lichten zijn afgestemd op de muziek en zorgen daarmee voor een echte show. Met een team van professionele DJ’s achter ons ben jij verzekerd van een onvergetelijke festiviteit! Kortom: Een professionele en ervaren DJ Huren voor jouw gelegenheid doe je bij Grand Events! Een spectaculaire DJ Huren mét jarenlange ervaring was nog nooit zo makkelijk.

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

DJ Show Bronze

De DJ Show Bronze is bedoeld voor zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen en netwerkborrels. Deze show is vooral voor de rustigere evenementen, waarbij er niet gedanst wordt, maar men wel gezellig praat. Misschien zijn er sprekers aanwezig die een praatje houden of wellicht is het juist de bedoeling dat de bezoekers onderling met elkaar in gesprek raken. Wat de bedoeling ook is, onze DJ draait een rustig achtergrondmuziekje om de sfeer te ondersteunen. Wij zorgen voor de DJ, de booth en de geluidsapparatuur. Omdat de focus ligt op het praten met elkaar en niet op de DJ, bevat de DJ Show Bronze weinig lichteffecten. Een DJ Huren voor uitreikingen en dergelijken doe je dus d.m.v. de DJ Show Bronze!

DJ Show Silver

De DJ Show Silver is perfect voor ieder bescheiden feest. Denk hierbij aan kleinschalige personeelsfeesten en verjaardagen. De DJ Show Silver boek je wanneer een deel van de genodigden lekker wil dansen, maar een ander deel van de aanwezigen gezellig met elkaar in gesprek gaat. Onze DJ zorgt vervolgens voor een perfecte mix van liedjes, waardoor iedereen het naar zijn zin heeft. Jouw feest wordt dus geen discotheek, maar er is zeker de gelegenheid om jouw dansmoves te laten zien. Deze DJ show heeft alles wat de DJ Show Bronze ook bevat, maar hier zitten extra lichteffecten bij. Wil jij tijdens jouw feest dus wel lekker dansen op muziek en genieten van een light show, dan is de DJ Show Silver de juiste keuze voor jou! Een DJ Huren voor huwelijksjubilea en dergelijken doe je dus d.m.v. de DJ Show Silver!

DJ Show Gold

Organiseer je een feest met meer dan 100 bezoekers, dan ga je voor de DJ Show Gold. Deze show heeft alles wat de DJ Show Silver heeft, maar voegt daar nog meer lichteffecten aan toe voor een schitterend spektakel. De DJ Show Gold is daarmee een echt dansfestijn. De bezoekers hebben het er jaren later nog over! Organiseer jij een feest dat écht memorabel moet worden? De DJ Show Gold is geschikt voor bruiloften, schoolfeesten, grotere bedrijfsfeesten… Noem het maar op. Met deze DJ show maken wij het feest onvergetelijk voor al jouw gasten! Een DJ Huren voor grootschalige feesten doe je d.m.v. de DJ Show Gold!

DJ Huren zonder apparatuur

DJ Huren

Heb je alles al geregeld, maar ontbreekt alleen de DJ nog…? Een DJ Huren zonder apparatuur is dan de oplossing! Grand Events heeft een groot netwerk aan DJ’s die maar wat graag staan te draaien op jouw feest. Vertel ons over jouw feest en wij weten precies welke van onze DJ’s daar perfect bij past. Zo weet je zeker dat je een professionele DJ inschakelt voor jouw evenement. Let wel op: je huurt alleen een DJ, dus voor de apparatuur zorg je zelf, ook voor de draaitafel/DJ set! 

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

Extra dimensie toevoegen aan jouw feest? Denk dan eens na over het toevoegen van onze rookmachines!

Sparkulars zijn ‘koud vuur’ fonteinen. Deze fonteinen zijn zeer populair op bruiloften en trouwerijen.

Verlicht de ruimte nog meer d.m.v. onze LED Up Lights. Echte sfeermakers voor bij jouw feest!

Glow in the dark feest organiseren? Dan kunnen Blacklights niet ontbreken. Laat je kleding stralen!

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Eva WilbrinkEva Wilbrink
11:14 18 Jun 24
Nijburg AutomotiveNijburg Automotive
20:50 16 May 24
Bedankt voor het geweldige feest Grand Events! Jullie bijdrage aan ons bedrijfsfeest heeft een erg goede indruk achtergelaten. De lichteffecten van de DJ-show waren fenomenaal. De DJ voelde de gasten erg goed aan, en speelde hier uitstekend op in. De volgende keer als wij weer iets te vieren hebben, dan is de keuze snel gemaakt. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking heren!
Jolanda PeeksJolanda Peeks
17:20 06 May 24
Wij hadden een DJ nodig voor het bedrijfsfeest van VMI Group. Alles was super geregeld en de DJ voelde het publiek goed aan. Bedankt voor het geweldige feest!
jouke markesteijnjouke markesteijn
20:16 28 Feb 24
Super trouwfeest gehad! Jullie hebben het echt fantastisch geregeld. Zoals ik andere zie schrijven hechten jullie veel waarde aan de communicatie. Wederom was dit ook bij ons een enorm pluspunt. Uiteindelijk zijn we stiekem toch voor de Gold show gegaan, en daar zeker geen spijt van gehad!!! Onze complimenten heren!
Daniël BaanDaniël Baan
10:40 26 Feb 24
Grand Events heeft ons bruiloftsfeest verzorgd. Wij zijn voor de DJ Show Gold gegaan. Een super leuke DJ en heldere communicatie. Een echte aanrader.
FransWientjesAutosFransWientjesAutos
16:02 19 Feb 24
Na vele aanbevelingen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Zo zijn wij ontzettend erg te spreken over jullie Dj Show bij ons 25 jarig jubileum! Als je spreekt over een professionele aanpak met fijne communicatie mogen jullie als eerst benoemd worden. Mochten er bedrijven opzoek zijn naar een goed georganiseerd bedrijfsfeest, raden wij deze heren zeker aan!Nick & Nino ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!Met vriendelijke groet,
Pascal MiddletonPascal Middleton
13:20 06 Feb 24
Fantastisch geregeld! Compleet ontzorgd. Top apparatuur snel op en afgebouwd super goeie DJ voelde de sfeer top aan maakte er echt een feest van. Veel complimenten van gasten gehad.
René Van BelkumRené Van Belkum
18:11 11 Jan 24
goed sita
Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

Iets te vieren met jouw bedrijf? Maak het feest nog indrukwekkender met één van onze DJ Shows!

Bij een Bruiloft kan een DJ Show niet ontbreken! Het is dé sfeermaker op een trouwfeest. Laat je gasten niet stilstaan!

Schoolfeest, gala of diploma-uitreiking? Wij zijn hier allemaal goed in. Bekijk de mogelijkheden.

Binnenkort een verjaardag? Til het feest naar een hoger niveau d.m.v. één van onze DJ Shows!