Huur een Verjaardag DJ

PARTY LIKE IT’S YOUR BIRTHDAY

… en dat is het ook! Ben jij binnenkort jarig en wil je het feest van je leven geven? Of ken jij iemand die zijn of haar verjaardag goed wil vieren? En wil je een DJ huren voor de verjaardag? Dan ben je aan het juiste adres! Of je nu een intiem feestje organiseert voor een kleine groep genodigden of een groter evenement, onze ervaren DJ’s zorgen voor de juiste vibes en voor muziek die perfect past bij een knallend verjaardagsfeest!

Een verjaardagsfeest vier je misschien ieder jaar, maar deze keer wil jij er natuurlijk echt een happening van maken. Dat doe je door een DJ te huren voor jouw verjaardag! Wij hebben verschillende DJ shows die passen bij een verjaardagsfeest en stemmen met jou precies af wat nodig is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en wij vertellen je precies wat er mogelijk is!

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

DJ HUREN VOOR JOUW VERJAARDAG: WELKE DJ SHOW RADEN WIJ AAN?

Een spetterend feest met veel muziek, sensationele lichteffecten en veel bezoekers – dat is hoe je het voor je ziet. In dat geval raden wij je aan om onze DJ Show Gold te boeken. Deze DJ show bevat alles wat nodig is voor een onvergetelijke verjaardag. Voor het feest van jouw verjaardag stemt de DJ met jou af welke muziek je graag hoort en of er nog speciale nummers gedraaid moeten worden. Happy Birthday mag natuurlijk niet ontbreken! 

Of misschien pak je liever niet groots uit, maar wil je wel muziek horen op de achtergrond. Bij jouw verjaardag gaat het erom dat mensen gezellig met elkaar praten. Je houdt het liever wat kleiner. Klopt? Helemaal goed, in dat geval is onze DJ Show Bronze precies wat je zoekt. De focus ligt op de DJ die de muziek draait die jij wil horen, lekker op de achtergrond. 

DJ boeken voor jouw verjaardagsfeest

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Het team achter Grand Events

Maar wie zijn wij eigenlijk..?

Hoi, ik ben Nick! Voordat ik toffe feesten organiseerde voor anderen, was ik zelf DJ! Op mijn 15e begon ik bij Willy’s als DJ in Apeldoorn. Al snel stroomden de klussen binnen en ging ik op verschillende plekken aan de slag, onder andere bij De Professor. Uiteindelijk maakte ik de beslissing om niet meer te draaien en mij te focussen op de organisatie van de feesten. Tegenwoordig onderhoud ik het contact met de DJ’s voor de feesten van Grand Events. 

En ik ben Nino! Voordat ik Grand Events oprichtte met Nick, werkte ik als barman bij De Professor – waar Nick ook ging draaien! Dit is de plek waar we elkaar echt leerden kennen. Ik ging eens mee naar een show van Nick en het leek me ontzettend tof om zelf ook DJ shows te organiseren. Nick en ik besloten samen te werken en zo ontstond Grand Events! 

Extra dimensie toevoegen aan jouw feest? Denk dan eens na over het toevoegen van onze rookmachines!

Sparkulars zijn ‘koud vuur’ fonteinen. Deze fonteinen zijn zeer populair op bruiloften en trouwerijen.

Verlicht de ruimte nog meer d.m.v. onze LED Up Lights. Echte sfeermakers voor bij jouw feest!

Glow in the dark feest organiseren? Dan kunnen Blacklights niet ontbreken. Laat je kleding stralen!