Huur een bedrijfsfeest DJ

WORK HARD, PARTY HARDER... MET EEN BEDRIJFSFEEST DJ!

Is het tijd voor een feest binnen jouw bedrijf? Huur ons in! Wij verzorgen met liefde jouw bedrijfsfeest in Gelderland. Onze DJ’s weten precies hoe ze de juiste sfeer creëren tijdens een avondje lekker losgaan en weten het energieniveau op peil te houden gedurende de hele avond. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest in Apeldoorn of een andere stad, wij garanderen een sensationele show voor al jouw collega’s.

Selectie van tevreden klanten

Een selectie van tevreden klanten waarbij wij het audiovisuele gedeelte van hun bedrijfsfeest of schoolfeest hebben verzorgd.

Logo Bedrijf Omron
Logo Bedrijf Cargo
Logo School Veluws College Walterbosch
Logo Bedrijf Oranje Furniture Care

Een DJ voor een bedrijfsfeest inhuren is een goed idee, maar het is wel belangrijk dat er iemand komt draaien met verstand van zaken. Op een personeelsfeest komen vaak collega’s uit verschillende teams en van verschillende leeftijden. Het is essentieel dat een DJ dit snapt en hier goed mee omgaat – en dat doen onze DJ’s! Hij gaat van tevoren met jou in gesprek over het feest. Welke muziek wil je horen? Hoe gaat de avond verlopen? Zo bezorgen wij iedereen binnen jullie bedrijf een perfecte avond!

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Wij raden de DJ Show Gold aan bij Bedrijfsfeesten

WELKE DJ SHOW RADEN WIJ AAN?

Voor een bedrijfsfeest van formaat raden we onze DJ Show Gold aan. Deze DJ show is samengesteld door professionals en biedt een mix van vakkundige DJ-skills en toffe visuele effecten. Met de DJ Show Gold tillen wij jouw bedrijfsfeest naar een hoger niveau! Onze professionele DJ’s voelen het publiek feilloos aan en weten hoe zij een sfeer creëren waarin iedereen het naar zijn zin heeft. Of je nu een bedrijfsfeest in Apeldoorn of een andere stad in Nederland organiseert, bij Grand Events weten we precies hoe we hier een succes van maken!

Valt er dus een jubileum te vieren binnen jouw bedrijf? Of is het de hoogste tijd voor een jaarlijks feest om iedereen bij elkaar te brengen? Schakel voor jouw bedrijfsfeest een DJ in met een schitterende show om een onvergetelijke avond te organiseren voor alle bezoekers!

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

Extra dimensie toevoegen aan jouw feest? Denk dan eens na over het toevoegen van onze rookmachines!

Sparkulars zijn ‘koud vuur’ fonteinen. Deze fonteinen zijn zeer populair op bruiloften en trouwerijen.

Verlicht de ruimte nog meer d.m.v. onze LED Up Lights. Echte sfeermakers voor bij jouw feest!

Glow in the dark feest organiseren? Dan kunnen Blacklights niet ontbreken. Laat je kleding stralen!