Schoolfeest DJ Huren

STOP STUDYING, START DANCING - WITH A DJ!

Tijd om die boeken thuis te laten en de feestkleding aan te trekken. Er vindt ieder schooljaar wel een schoolfeest plaats, waar de studenten met elkaar dansen en kletsen. En er mag natuurlijk bij het gala geen DJ ontbreken! Dit is waar wij op het toneel verschijnen. Of het nu gaat om een bruisend schoolfeest of een elegant gala, onze ervaren DJ’s zorgen voor alle ingrediënten die jouw schoolfeest tot een succes maken. 

Wij snappen dat een DJ moet passen bij het evenement waar hij draait. De leerlingen zijn klaar met school en willen lekker losgaan – op de muziek van nu! Wij zorgen er daarom voor dat onze DJ precies weet wat hem te doen staat. Bovendien bereiden wij de hele show professioneel voor. Als het feest geopend is, laten we alle lichten eventjes flikkeren. Zo laten we de gasten weten dat het feest is begonnen en iedereen nu écht los kan gaan! De visuele effecten spelen de rest van de avond mee op de muziek. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en tot in de puntjes is verzorgd – zo’n gala beleef je immers maar één keer!

Selectie van tevreden klanten

Een selectie van tevreden klanten waarbij wij het audiovisuele gedeelte van hun bedrijfsfeest of schoolfeest hebben verzorgd.

Logo Bedrijf Omron
Logo Bedrijf Cargo
Logo School Veluws College Walterbosch
Logo Bedrijf Oranje Furniture Care

DJ VOOR SCHOOLFEEST MET EEN THEMA

Sommige schoolfeesten hebben een eigen thema. Dit is geen probleem voor ons. In tegendeel, leuk zelfs! Organiseer een Halloween-feest en wij zorgen ervoor dat het er met behulp van de belichting spooky uitziet. Voeg een rookmachine toe aan de DJ show voor een extra mysterieus effect. Of kies voor een ander thema en wij maken gebruik van Black Lights, waardoor bepaalde kleuren er in het donker heel anders uit zien. Speel met schmink en verf voor een nog kleurrijker effect onder de lichten!

Ook over andere thema’s denken we graag mee. Organiseer je een 80’s feest? Onze DJ’s maken de beste afspeellijsten met alle hits uit deze jaren. De studenten hoeven alleen nog maar verkleed te komen; voor de 80’s sfeer is al gezorgd! Een tropisch strandfeest? Wij passen onze lichten en muziek erop aan. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het neerzetten van de decoraties. Ga je voor een cowboy thema? Onze DJ haalt zijn beste countrymuziek afspeellijst naar boven en wisselt deze nummers af met de hits van deze tijd. Je bedenkt het zo gek niet… Wij maken het schoolfeest onvergetelijk voor iedereen! 

Neon thema feest DJ Glow in the dark

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

Extra dimensie toevoegen aan jouw feest? Denk dan eens na over het toevoegen van onze rookmachines!

Sparkulars zijn ‘koud vuur’ fonteinen. Deze fonteinen zijn zeer populair op bruiloften en trouwerijen.

Verlicht de ruimte nog meer d.m.v. onze LED Up Lights. Echte sfeermakers voor bij jouw feest!

Glow in the dark feest organiseren? Dan kunnen Blacklights niet ontbreken. Laat je kleding stralen!