Trouwlocaties

De beste locaties voor jouw feest

Ben jij opzoek naar de beste locatie voor jouw bruiloft? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben een lijst samengesteld van de beste trouwlocaties in omgeving Gelderland en Overijssel. Deze locaties worden door ons aanbevolen, je kan er dus vanuit gaan dat je hier een spectaculaire dag zal beleven. 

Trouwlocatie Fletcher Landgoed Huis te Eerbeek
Fletcher Hotel Huis te Eerbeek
Trouwlocatie Landgoed Klarenbeek
Landgoed Klarenbeek
Trouwlocatie de Bronckhorst Hoeve
De Bronckhorst Hoeve
Trouwlocatie Hofstede de Middelburg in Voorst
Hofstede de Middelburg
Trouwlocatie Kasteel Engelenburg
Kasteel Engelenburg
Trouwlocatie Havezate Den Alerdinck
Havezate Den Alerdinck
Trouwlocatie Landgoed het Laer
Landgoed het Laer

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.