Bruiloft DJ

Huur een bruiloft DJ voor jouw Bruiloft

De dag van je leven.. Dat is jouw bruiloft! Dit is niet zomaar een feestje… Zo’n evenement moet écht speciaal zijn. Dat weten wij bij Grand Events maar al te goed. Daarom nemen wij de tijd om jouw wensen tot in de kleinste details te begrijpen. We hechten ook veel waarde aan de openingsdans, want dit is een moment dat jullie als bruidspaar voor altijd mogen koesteren. Door onze kleinschalige manier van werken is er veel persoonlijke aandacht voor jou en jouw feest. 

Onze ervaren bruiloft DJ’s zetten dus alles op alles om jullie bruiloftsfeest onvergetelijk te maken! Zowel Grand Events en de DJ stoppen extra tijd in de voorbereiding zodat alles tot in de puntjes verzorgd is. Zoek jij dus een DJ voor een bruiloft in Apeldoorn? Dan moet je bij ons zijn! 

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

Welke DJ Show raden wij aan voor jullie Bruiloft?

Voor een bruiloft met een DJ in Apeldoorn boek je het beste de DJ Show Gold. Deze is bedoeld voor de grotere feesten en beschikt over alle ingrediënten om jouw bruiloftsfeest tot een succes te maken. De DJ Show Gold is met veel zorg en detail uitgedacht, zodat alles soepel verloopt op jullie speciale dag. Uiteraard is het mogelijk om van tevoren aan te geven welke liedjes jullie graag willen horen.

Ook de lichteffecten zijn zorgvuldig uitgekozen om een onvergetelijke indruk achter te laten. Dit zijn niet zomaar wat lichtjes die staan te knipperen, dat zie je meteen! Tijdens de set is er een iPad beschikbaar, aangesloten op een DMX, waarop de DJ de lichten en eventueel de rookmachines bedient. Onze getalenteerde Nick heeft al wat lichtshows voorgeprogrammeerd, maar de DJ past ook ter plekke de lichten aan op de muziek. 

Kortom, een DJ voor een bruiloft in Gelderland vind je dus bij Grand Events. De hele DJ Show Gold is zo professioneel als het maar kan. De muziek en de lichten lopen synchroon met elkaar – en dat maakt je hele feest compleet!

Bruiloft DJ Huren voor de dag van je leven

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Nijburg AutomotiveNijburg Automotive
20:50 16 May 24
Bedankt voor het geweldige feest Grand Events! Jullie bijdrage aan ons bedrijfsfeest heeft een erg goede indruk achtergelaten. De lichteffecten van de DJ-show waren fenomenaal. De DJ voelde de gasten erg goed aan, en speelde hier uitstekend op in. De volgende keer als wij weer iets te vieren hebben, dan is de keuze snel gemaakt. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking heren!
Jolanda PeeksJolanda Peeks
17:20 06 May 24
Wij hadden een DJ nodig voor het bedrijfsfeest van VMI Group. Alles was super geregeld en de DJ voelde het publiek goed aan. Bedankt voor het geweldige feest!
jouke markesteijnjouke markesteijn
20:16 28 Feb 24
Super trouwfeest gehad! Jullie hebben het echt fantastisch geregeld. Zoals ik andere zie schrijven hechten jullie veel waarde aan de communicatie. Wederom was dit ook bij ons een enorm pluspunt. Uiteindelijk zijn we stiekem toch voor de Gold show gegaan, en daar zeker geen spijt van gehad!!! Onze complimenten heren!
Daniël BaanDaniël Baan
10:40 26 Feb 24
Grand Events heeft ons bruiloftsfeest verzorgd. Wij zijn voor de DJ Show Gold gegaan. Een super leuke DJ en heldere communicatie. Een echte aanrader.
FransWientjesAutosFransWientjesAutos
16:02 19 Feb 24
Na vele aanbevelingen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Zo zijn wij ontzettend erg te spreken over jullie Dj Show bij ons 25 jarig jubileum! Als je spreekt over een professionele aanpak met fijne communicatie mogen jullie als eerst benoemd worden. Mochten er bedrijven opzoek zijn naar een goed georganiseerd bedrijfsfeest, raden wij deze heren zeker aan!Nick & Nino ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!Met vriendelijke groet,
Pascal MiddletonPascal Middleton
13:20 06 Feb 24
Fantastisch geregeld! Compleet ontzorgd. Top apparatuur snel op en afgebouwd super goeie DJ voelde de sfeer top aan maakte er echt een feest van. Veel complimenten van gasten gehad.
René Van BelkumRené Van Belkum
18:11 11 Jan 24
goed sita
Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

De Perfecte Bruiloft DJ Vinden

Op je grote dag wil je natuurlijk de perfecte sfeer creëren, en een bruiloft DJ kan daar een cruciale rol in spelen. Bij het plannen van je bruiloft draait alles om de details, en de keuze van de juiste DJ voor je bruiloft is geen uitzondering. Bij Grand Events begrijpen we hoe belangrijk het is om een onvergetelijke ervaring te creëren, en onze bruiloft DJ’s zijn er natuurlijk om dat te realiseren.

Bruiloft DJ’s met Ervaring

Onze ervaren bruiloft DJ’s zijn experts in het aanpassen van de muziek aan de unieke sfeer die je voor je bruiloft wilt. Of je nu kiest voor een romantische, intieme ceremonie of een knalfeest om nooit te vergeten, onze DJ’s weten precies hoe ze de juiste deuntjes moeten draaien om de juiste sfeer te creëren. Met jarenlange ervaring weten onze bruiloft DJ’s precies hoe ze moeten inspelen op de sfeer van de avond en de wensen van het bruidspaar.

Extra dimensie toevoegen aan jouw feest? Denk dan eens na over het toevoegen van onze rookmachines!

Sparkulars zijn ‘koud vuur’ fonteinen. Deze fonteinen zijn zeer populair op bruiloften en trouwerijen.

Verlicht de ruimte nog meer d.m.v. onze LED Up Lights. Echte sfeermakers voor bij jouw feest!

Glow in the dark feest organiseren? Dan kunnen Blacklights niet ontbreken. Laat je kleding stralen!

DJ Huren voor Je Bruiloft? Kies voor Kwaliteit!

Wij begrijpen dat het huren van een DJ voor je bruiloft een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij niet alleen topkwaliteit DJ’s, maar ook een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat jouw speciale dag perfect verloopt. Er neemt altijd een voorgesprek plaats, waarin de DJ samen met jullie de muziekwensen grondig bespreekt.

DJ Bruiloft huren jullie speciale dag

Bruiloft DJ: De Details die het Verschil Maken

Onze bruiloft DJ’s nemen de tijd om jou en je partner te leren kennen, zodat ze de perfecte afspeellijst kunnen samenstellen die past bij jullie persoonlijke stijl en voorkeuren. We begrijpen dat bruiloften uniek zijn, en daarom passen we ons aan om jouw dag ook echt uniek te maken. Al geruime tijd verzorgen wij bruiloften in de omgeving van Apeldoorn, Zwolle, Amersfoort, Arnhem, Deventer, Zutphen, Nijmegen, Kampen en Harderwijk. Kortom, in heel Gelderland en Overijssel zijn wij actief, maar sluiten andere locaties in Nederland zeker niet uit!

Iets te vieren met jouw bedrijf? Maak het feest nog indrukwekkender met één van onze DJ Shows!

Bij een Bruiloft kan een DJ Show niet ontbreken! Het is dé sfeermaker op een trouwfeest. Laat je gasten niet stilstaan!

Schoolfeest, gala of diploma-uitreiking? Wij zijn hier allemaal goed in. Bekijk de mogelijkheden.

Binnenkort een verjaardag? Til het feest naar een hoger niveau d.m.v. één van onze DJ Shows!

Een Bruiloft DJ voor Onvergetelijke Momenten

Bij Grand Events begrijpen we dat de muziek een van de meest gedenkwaardige aspecten van je bruiloft kan zijn. Daarom streven we ernaar om jou en je gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Als je op zoek bent naar de perfecte bruiloft DJ, zoek dan niet verder. Wij staan voor je klaar om van je bruiloft een feest te maken waar nog lang over gesproken zal worden.

Dus, als je een DJ voor je bruiloft wilt huren die de perfecte sfeer creëert en aandacht heeft voor de details, neem dan vandaag nog contact met ons op. We zijn er om jouw dromen werkelijkheid te maken. DJ Bruiloft, DJ voor bruiloft, DJ huren bruiloft – bij ons vind je de beste keuze voor een onvergetelijk feest.

Veelgestelde Vragen

Een DJ voor een bruiloft kost gemiddeld tussen de 300,- en 500,- euro op basis van vier uur. Voor deze prijs huur je alleen de DJ, dus zonder apparatuur. Een bruiloft DJ kost vaak meer dan een DJ die bijv. op een bedrijfsfeest draait. Dit komt mede door de extra voorbereidingen die de DJ moet doen voor het bruiloftsfeest. Denk hierbij aan een kennismakingsgesprek en het voorbereiden van de openingsdans. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk dan deze pagina.

Let tijdens het kiezen van een DJ op zijn ervaring in het gebied. Bij een ervaren DJ kun je er zeker van zijn dat jouw feest een geslaagde avond zal worden. Het kiezen van een geschikte DJ kan lastig zijn. Grand Events komt graag met jou in contact om achter jouw wensen te komen. Aan de hand van dit gesprek adviseren wij een geschikte DJ waarmee jullie een kennismakingsgesprek inplannen.

Tijdens het gesprek met de bruiloft DJ bespreken jullie de gewenste muziekgenres en komen we achter jullie wensen voor de bruiloft. We duiken dieper in de avond van het feest en maken hier samen een planning van, een soort draaiboek. Een ander onderdeel wat vaak wordt besproken is de openingsdans. Hoe zien jullie dit zelf voor jullie en welk nummer of welke nummers gaan we gebruiken?

De gemiddelde drive-in show is te boeken vanaf € 600,- en dit kan oplopen tot € 2000. Deze prijzen zijn uiteraard inclusief DJ. Kies altijd voor een professionele partij, zodat je zeker bent van een ervaren DJ met de juiste apparatuur. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk ze hier.