Kosten Bruiloft DJ

Kosten DJ bruiloft

Wat kost een DJ nou voor een bruiloft? Wij kunnen ons voorstellen dat je daar graag wat meer informatie over wilt hebben, want het organiseren van een bruiloft is vaak al duur zat. Laten we voorop stellen dat je het zelf zo gek kan maken als je zelf wilt. Onze Silver Show start vanaf € 999,- voor 4 uur en is onze meest gekozen show bij bruiloften. Bij een bruiloft komen hier nog wel voorbereidingskosten bij. Deze kosten zijn gebaseerd op de voorgesprekken met Grand Events en het kennismakingsgesprek met de DJ. In deze gesprekken bespreken we jullie avond en kijken we naar jullie wensen. Daarnaast kunnen jullie met de DJ jullie openingsdans bespreken en de genres bespreken die jullie graag willen horen.

Een ervaren allround DJ kost natuurlijk meer dan een hobbyist, maar jullie bruiloft kan maar één keer gevierd worden. Kies daarom voor zekerheid en schakel een professionele partij in voor jullie bruiloft. Op die manier ben je er in ieder geval zeker van dat jullie bruiloft een succes wordt. Daarnaast heb je bij Grand Events altijd een reserve DJ. Mocht er om wat voor reden dan ook iets gebeuren met de DJ (bijvoorbeeld ziekte) dan kan het feest altijd doorgaan. Dit wordt bij een hobbyist lastig en dan zit je met je handen in het haar.

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

Bruiloft DJ kosten - inclusief apparatuur

Naast het huren van een bruiloft DJ is in de meeste gevallen, ook apparatuur nodig voor de bruiloft. Bij Grand Events hebben wij 3 shows samen gesteld die in te zetten zijn voor jullie bruiloft. Mochten jullie het lastig vinden om hierin een keuze te moeten maken, dan kijken wij graag met jullie mee. In dat geval gaan we jullie avond onder de loop leggen en gaan we kijken wie er nou precies gaan komen op jullie bruiloft. Daarnaast kijken we naar de locatie en op basis hiervan kunnen we samen een keuze gaan maken. Vervolgens maken jullie kennis met de bruiloft DJ en zijn we klaar om jullie bruiloftsfeest te verzorgen.

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

DJ bruiloft kosten - De mogelijkheden

Stel je voor, de complete ontzorging voor jullie bruiloftsfeest. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Wij bij Grand Events kunnen dit regelen. Wij regelen de Bruiloft DJ, zorgen dat de apparatuur wordt opgebouwd en ook weer wordt afgebouwd en jullie kunnen samen met de gasten genieten. De bruiloft DJ kosten zijn hierop gebaseerd. In het pakket zit een DJ show incl. DJ voor 4 uur en wij nemen verder alles uit handen. Ben je benieuwd naar wat we voor jullie kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op en vraag een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek in.

De bruiloft DJ kosten zijn in de meeste gevallen gebaseerd op vier uur. In overleg is het altijd mogelijk om langer door te gaan, maar uit onze ervaringen merken we dat vier uur voor een bruiloftsfeest vaak voldoende is. Om jullie bruiloft nog spectaculairder te maken kun je ook special effects toevoegen aan de show. Denk dan aan sparkulars en rookmachines of voeg een saxofonist toe aan de show. Een saxofonist zorgt voor een piek moment op de avond. Al jouw gasten richten hun aandacht op dat moment op de live act. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Bruiloft DJ Kosten bij Grand Events