Love Letters Huren

Love Letters huren

Huur onze Love letters voor bij jouw bruiloft of ander feest. Deze prachtige lichtletters zijn een mooie toevoeging bij jouw feest aangezien ze over een extra groot XL formaat beschikken, dit zorgt ervoor dat ze snel de aandacht trekken van jouw gasten. Naast dat ze dé eyecatcher zijn op jouw bruiloft of huwelijksfeest, maken ze het plaatje compleet in combinatie met één van onze DJ shows. Ga jij dus binnenkort trouwen of ga je iets vieren, en wil je er een onvergetelijk feest van maken? Huur dan onze Love letters!

Love Letters Bruiloft

Je hebt ze waarschijnlijk al wel eens voorbij zien komen bij bruiloften, de Love letters. Ze worden dan ook veruit het vaakst ingezet bij bruiloften en trouwerijen. Dat is natuurlijk ook niet gek, want bij een bruiloft moet alles perfect zijn, en bij een perfect plaatje horen uiteraard ook XL LED lichtletters.

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Lichtletters huren: Aansluiting

Onze lichtletters zijn eenvoudig te koppelen doormiddel van onze bekabeling, hierdoor hebben ze slecht één stroompunt nodig. De Love letters kunnen helaas niet tegen regen, vandaar dat ze uitsluitend binnen worden geplaatst. Mochten jullie beschikken over een tent of overkapping, dan zou het eventueel mogelijk kunnen zijn om de XL lichtletters hieronder te plaatsen. Geef dit altijd even aan, samen komen we tot een passende oplossing.

Love Letters uit Apeldoorn

Wij zijn gevestigd in Apeldoorn, je kunt de love letters dus bij ons ophalen in Apeldoorn, of we kunnen ze bij je komen opzetten op locatie. Hiervoor rekenen wij € 0,65 per verreden kilometer. Het aansluiten van de lichtletters is vrij eenvoudig. Zoals eerder aangegeven zijn de LED letters doorgelust, wat betekend dat je alleen één stekker in het stopcontact hoeft te steken. Super makkelijk dus!

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

Prijs LED Letters

Heel leuk al die informatie over de love letters, maar hoeveel gaat het nou eigenlijk kosten..? Goede vraag! Op onze prijzen pagina kun je de prijzen inzien, houd er rekening mee dat wanneer je de love letters door ons laat bezorgen, er nog € 0,65 per verreden kilometer bij komt. Vraag voor een exacte prijsopgave een offerte aan. Op deze manier weet je precies hoeveel je kwijt bent, en kom je niet tegen ongewenste verassingen te staan.