Fotospiegel Huren

Magic Mirror Photobooth

Op zoek naar een manier om de feestelijke sfeer vast te leggen tijdens jouw speciale gelegenheid? Huur dan onze fotospiegel en laat je vrienden en familie stralen op de feestavond! Met onze photobooth spiegel worden herinneringen gemaakt die voor altijd meegaan. Maak je geen zorgen over het toevoegen van extra plezier aan je evenement of feest, want we hebben een grote voorraad aan feestelijke attributen beschikbaar, waaronder brillen, petten, pruiken en nog veel meer. Met deze leuke accessoires kunnen jouw gasten zich helemaal uitleven voor de fotospiegel!

Hoe werkt een Fotospiegel?

Hoe werkt het? Het is heel eenvoudig! Stap voor de spiegel, poseer met je vrienden, en laat de photobooth spiegel het werk doen. Met een simpele klik op de spiegel begint het aftellen en worden er een aantal foto’s gemaakt. Niet tevreden met het resultaat? Geen probleem! Klik gewoon nogmaals op de spiegel en zorg ervoor dat je deze keer een glimlach tevoorschijn tovert. Vervolgens worden de foto’s geprint en zijn ze klaar om te worden gedeeld. Onze fotospiegel is niet alleen gemakkelijk te bedienen, maar zorgt er ook voor dat de foto’s direct worden geprint, zodat je gasten ze meteen mee naar huis kunnen nemen als aandenken aan de geweldige avond. En voor degenen die hun digitale herinneringen willen delen, bieden we ook de mogelijkheid om de foto’s digitaal te delen met vrienden en familie via sociale media of e-mail.

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Geschikte feesten Fotospiegel

Laat je gasten genieten van de fotospiegel en til jouw feest naar een hoger niveau. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft of andere viering, de Magic Mirror voegt een extra dimensie toe aan elke gelegenheid.

Fotospiegel voor Bruiloft

Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke toevoeging aan hun bruiloft, is onze fotospiegel de perfecte keuze. Leg samen met het bruidspaar de hoogtepunten van de avond vast en zie hoe de foto’s gedurende de avond steeds gekker en leuker worden. Zoek je nog een DJ voor jouw bruiloft? Bekijk dan onze Bruiloft DJ mogelijkheden.

Fotospiegel huren voor jouw bruiloft, feest of gelegenheid

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

Kosten huren photobooth Spiegel

Bij het huren van een fotospiegel hanteren we vaste prijzen, maar we kijken graag eerst naar jullie specifieke wensen om een passend pakket samen te stellen. Of je de photobooth voor een paar uur of een hele dag wilt huren, en of je nu kiest voor een unieke omlijsting bij je foto’s of niet, wij staan voor je klaar om een onvergetelijke ervaring te creëren!