DJ Huren Deventer

Huur een DJ in Deventer

Op jouw zoektocht naar een DJ in Deventer is Grand Events het bedrijf waar je moet zijn. Wij van Grand Events zullen alles uit jouw handen nemen. Zowel de techniek als de DJ zal door ons geregeld worden. Wij vinden het belangrijk om jouw wensen te horen. Deze wensen worden besproken met de DJ. Tijdens dit persoonlijke contact met de DJ kan je ook duidelijk afspraken maken. Onze DJ’s hebben veel ervaring en draaien vaak in de regio van Deventer. De DJ’s weten hoe ze het publiek het beste bedienen. Op deze manier zal de dansvloer continu gevuld zijn. Een DJ in Deventer inclusief onze DJ-show zal zorgen voor een onvergetelijk feest. In de meeste gevallen adviseren wij een complete DJ-show. Vervolgens is het tijd om de muziekwensen met de DJ in Deventer te bespreken. Hierin is enorm veel mogelijk!

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

Professionele DJ Huren in Deventer

Een DJ vinden in Deventer kan moeilijk zijn. Grand Events helpt jou in de zoektocht naar de juiste match voor jouw feestgelegenheid. Voor allerlei gelegenheden heeft Grand Events DJ’s beschikbaar in Deventer. Van een schoolfeest, tot een gala tot aan een bruiloft, wij van Grand Events gaan geen uitdaging uit de weg. Wat onze DJ’s zo goed maakt is dat ze door veel ervaring goed aanvoelen waar het publiek naar verlangt. Kies voor een Grand Events DJ Show en beleef de ultieme feestavond! Bij een feest van Grand Events kan je verzoeknummers aanvragen bij onze DJ. Dit komt omdat onze DJ’s een enorm brede muziekgalerij in bezit hebben. Vrijwel alle muziekgenres zijn mogelijk. De DJ uit Deventer draait wat jij of andere bezoekers van het feest graag willen!

Tijdsduur DJ Huren Deventer

Meestal wordt een Grand Events DJ inclusief DJ-show geboekt. Dit is voor 4 uur. Uiteraard is het zeker mogelijk om een feest te organiseren dat langer dan 4 uur duurt. Maak je vooral geen zorgen over de DJ. Ook bij plotselinge ziekte of afwezigheid door wat voor een reden dan ook, Grand Events regelt een vervanger zodat jouw feest alsnog door kan gaan. Door ons grote netwerk hebben wij altijd wel iemand beschikbaar om de DJ te zijn op jouw feest.

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Eva WilbrinkEva Wilbrink
11:14 18 Jun 24
Nijburg AutomotiveNijburg Automotive
20:50 16 May 24
Bedankt voor het geweldige feest Grand Events! Jullie bijdrage aan ons bedrijfsfeest heeft een erg goede indruk achtergelaten. De lichteffecten van de DJ-show waren fenomenaal. De DJ voelde de gasten erg goed aan, en speelde hier uitstekend op in. De volgende keer als wij weer iets te vieren hebben, dan is de keuze snel gemaakt. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking heren!
Jolanda PeeksJolanda Peeks
17:20 06 May 24
Wij hadden een DJ nodig voor het bedrijfsfeest van VMI Group. Alles was super geregeld en de DJ voelde het publiek goed aan. Bedankt voor het geweldige feest!
jouke markesteijnjouke markesteijn
20:16 28 Feb 24
Super trouwfeest gehad! Jullie hebben het echt fantastisch geregeld. Zoals ik andere zie schrijven hechten jullie veel waarde aan de communicatie. Wederom was dit ook bij ons een enorm pluspunt. Uiteindelijk zijn we stiekem toch voor de Gold show gegaan, en daar zeker geen spijt van gehad!!! Onze complimenten heren!
Daniël BaanDaniël Baan
10:40 26 Feb 24
Grand Events heeft ons bruiloftsfeest verzorgd. Wij zijn voor de DJ Show Gold gegaan. Een super leuke DJ en heldere communicatie. Een echte aanrader.
FransWientjesAutosFransWientjesAutos
16:02 19 Feb 24
Na vele aanbevelingen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Zo zijn wij ontzettend erg te spreken over jullie Dj Show bij ons 25 jarig jubileum! Als je spreekt over een professionele aanpak met fijne communicatie mogen jullie als eerst benoemd worden. Mochten er bedrijven opzoek zijn naar een goed georganiseerd bedrijfsfeest, raden wij deze heren zeker aan!Nick & Nino ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!Met vriendelijke groet,
Pascal MiddletonPascal Middleton
13:20 06 Feb 24
Fantastisch geregeld! Compleet ontzorgd. Top apparatuur snel op en afgebouwd super goeie DJ voelde de sfeer top aan maakte er echt een feest van. Veel complimenten van gasten gehad.
René Van BelkumRené Van Belkum
18:11 11 Jan 24
goed sita
Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

DJ exclusief apparatuur in Deventer

Wanneer je kiest voor een gelegenheid georganiseerd door Grand Events is het ook mogelijk om enkel een DJ uit Deventer in te huren. In overleg met ons is dit geen enkel probleem en kunnen wij dit regelen. Het hangt echter sterk af van de locatie waar het feest gepland staat. Soms wordt een feest op een locatie gehouden waar al apparatuur aanwezig is. In dat geval nemen wij contact op met de locatie om te kijken wat wij nog extra kunnen bieden aan apparatuur. Vervolgens zullen wij van Grand Events contact opnemen met de DJ in Deventer om de wensen met de DJ te bespreken. Als je een DJ huurt zal jouw avond gegarandeerd een onvergetelijke feestavond worden!

DJ met apparatuur

Er zijn veel mogelijkheden in de zoektocht naar jouw ideale Grand Events feest. Het is natuurlijk mogelijk om te kiezen voor een complete DJ-show in Deventer. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende overige opties mee te nemen in jouw wensen voor het feest. Zo speelt uiteraard de keuze van de locatie een rol, maar ook het aantal genodigden en jouw overige wensen. Grand Events denkt graag met jou mee! Wij zullen tijdig aanwezig zijn op de dag van jouw feest. Dit zodat we alles goed kunnen voorbereiden om jouw feest tot een groot succes te maken. Na het opbouwen zal ook DJ ruim van tevoren op de locatie in Deventer arriveren.

Een DJ Huren in Deventer bij jouw feest

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

Tarieven DJ Huren Deventer

Wanneer je hebt besloten om een DJ in Deventer te huren bij Grand Events, worden er eerlijke tarieven afgesproken. Wij zullen nooit achteraf extra kosten in rekening brengen. Bij Grand Events kom je dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent!

Wil jij een DJ huren in Deventer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen jou dan vrijblijvend een offerte toesturen. Mochten er aan de hand van de offerte nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Als er speciale wensen zijn als het gaat om de DJ-show in Deventer dan horen wij het graag!

Iets te vieren met jouw bedrijf? Maak het feest nog indrukwekkender met één van onze DJ Shows!

Bij een Bruiloft kan een DJ Show niet ontbreken! Het is dé sfeermaker op een trouwfeest. Laat je gasten niet stilstaan!

Schoolfeest, gala of diploma-uitreiking? Wij zijn hier allemaal goed in. Bekijk de mogelijkheden.

Binnenkort een verjaardag? Til het feest naar een hoger niveau d.m.v. één van onze DJ Shows!