DJ Huren Veenendaal

DJ huren in Veenendaal

Opzoek naar een professionele DJ in Veenendaal? Kijk dan zeker eens de mogelijkheden op deze pagina. Of je nou opzoek bent naar een DJ voor jouw bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest in Veenendaal, wij van Grand Events beschikken over de apparatuur en natuurlijk de juiste DJ. Een geschikte DJ vinden die aansluit op jouw wensen kan best lastig zijn. Op zo’n belangrijk feest wil je natuurlijk dat alles goed verloopt en dat jouw gasten uit hun dak gaan. Kies daarom altijd voor een professionele partij zodat je zeker van bent dat het een succes wordt.

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

DJ met apparatuur

Als eerst gaan we samen met jou opzoek naar een geschikte DJ Show. Wij kijken hierbij naar de locatie, het aantal personen en de wensen die jij hebt. Op basis hiervan maken wij een advies en maken we samen de beslissing welke DJ Show we gaan opbouwen op jullie feest. Vervolgens kijken we naar het publiek dat gaat komen en baseren daarop een aantal genres die aansluiten op jouw wensen. Vervolgens wordt er een keuze gemaakt welke DJ gaat draaien op jullie feest.

Kosten van een DJ huren in Veenendaal

Dankzij onze ruime ervaring weren wij dat een feest organiseren al vaak best wel wat geld kost. Onze DJ shows inclusief DJ huur je vanaf 849,-  (ex transportkosten) in Veenendaal. Wij bieden drie shows aan die evt. uit te breiden zijn met special effects, een fotospiegel of lichtgevende letters.

Huur jouw DJ in Veenendaal voor jouw bedrijfsfeest, bruiloft of ander feest

DJ Show Bronze

Onze kleinste show incl. DJ wordt vaak ingezet bij zakelijke events of feesten waarbij de DJ voornamelijk achtergrondmuziek draait. Heb je binnenkort een klein feest of een netwerkborrel in Veenendaal? Kijk dan zeker is naar onze DJ Show Bronze en huur een DJ met Show.

DJ Show Silver

De DJ show Silver is een geschikte show voor jouw bruiloft of feest in Veenendaal. Deze show adviseren wij tot 100 personen en heeft twee lichtgevende totems met daarop movingheads (bewegend licht). Deze DJ show wordt vaak in combinatie met een dj gehuurd. Benieuwd naar de DJ Show Silver? Neem dan contact met ons op.

DJ Show Gold

Opzoek naar een show die jouw gasten een WOW-effect geeft? Kijk dan niet verder en huur een DJ in combinatie met de DJ show Gold en geniet van onze grootste DJ show. Deze show is geschikt vanaf 100 personen en geeft jouw gasten een avond die ze niet snel vergeten. Huur nu een DJ in Veenendaal met onze DJ Show Gold en maak jouw avond onvergetelijk.

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Hoe vind je een geschikte DJ in Veenendaal?

Het is belangrijk om naar jouw eigen wensen te kijken, maar ook naar die van jouw gasten. Wie komen er nou precies en wat willen zij horen? Grand Events helpt jou graag verder met het huren van een DJ. Dankzij onze ervaring en grote bestand aan DJ’s vinden wij altijd de perfecte DJ voor jou in Veenendaal. Belangrijk daarbij is wat voor gelegenheid het is. Hebben we te maken met een bruiloft of ga je een bedrijfsfeest organiseren? Zodra we jullie feest duidelijk in kaart hebben gebracht gaan we opzoek naar een DJ voor het feest in Veenendaal. Mocht de gekozen DJ geen match zijn, dan kijken we samen met jou naar een andere optie. Tot op heden is het ons altijd gelukt op een perfecte match te vinden.

DJ Veenendaal

Vaak wordt een DJ in Veenendaal gehuurd voor 4 uur inclusief de DJ-show. Mochten jullie langer door willen gaan, dan is dit in overleg altijd mogelijk. Mocht de DJ in Veenendaal om wat voor reden dan ook uiteindelijk niet kunnen draaien hebben wij altijd een reserve DJ achter de hand, zodat het feest altijd door kan gaan. Benieuwd geworden naar het huren van een DJ in Veenendaal neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.