Special Effects mogen niet ontbreken!

ONZE SPECIAL EFFECTS MAKEN JOUW FEEST AF!

Wil je jouw evenement met onze DJ shows een boost geven? Kies dan voor één van onze extra’s! Hiermee voeg je een extra vleugje magie en sfeer aan het feest toe. Met onze special effects komen de visuele effecten geweldig tot hun recht en komt de muziek nog beter bij het publiek binnen!

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Nijburg AutomotiveNijburg Automotive
20:50 16 May 24
Bedankt voor het geweldige feest Grand Events! Jullie bijdrage aan ons bedrijfsfeest heeft een erg goede indruk achtergelaten. De lichteffecten van de DJ-show waren fenomenaal. De DJ voelde de gasten erg goed aan, en speelde hier uitstekend op in. De volgende keer als wij weer iets te vieren hebben, dan is de keuze snel gemaakt. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking heren!
Jolanda PeeksJolanda Peeks
17:20 06 May 24
Wij hadden een DJ nodig voor het bedrijfsfeest van VMI Group. Alles was super geregeld en de DJ voelde het publiek goed aan. Bedankt voor het geweldige feest!
jouke markesteijnjouke markesteijn
20:16 28 Feb 24
Super trouwfeest gehad! Jullie hebben het echt fantastisch geregeld. Zoals ik andere zie schrijven hechten jullie veel waarde aan de communicatie. Wederom was dit ook bij ons een enorm pluspunt. Uiteindelijk zijn we stiekem toch voor de Gold show gegaan, en daar zeker geen spijt van gehad!!! Onze complimenten heren!
Daniël BaanDaniël Baan
10:40 26 Feb 24
Grand Events heeft ons bruiloftsfeest verzorgd. Wij zijn voor de DJ Show Gold gegaan. Een super leuke DJ en heldere communicatie. Een echte aanrader.
FransWientjesAutosFransWientjesAutos
16:02 19 Feb 24
Na vele aanbevelingen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Zo zijn wij ontzettend erg te spreken over jullie Dj Show bij ons 25 jarig jubileum! Als je spreekt over een professionele aanpak met fijne communicatie mogen jullie als eerst benoemd worden. Mochten er bedrijven opzoek zijn naar een goed georganiseerd bedrijfsfeest, raden wij deze heren zeker aan!Nick & Nino ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!Met vriendelijke groet,
Pascal MiddletonPascal Middleton
13:20 06 Feb 24
Fantastisch geregeld! Compleet ontzorgd. Top apparatuur snel op en afgebouwd super goeie DJ voelde de sfeer top aan maakte er echt een feest van. Veel complimenten van gasten gehad.
René Van BelkumRené Van Belkum
18:11 11 Jan 24
goed sita
Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader
Huur rookmachines bij jouw evenement!

ROOKMACHINES

Wil jij een sfeer creëren van mysterie en raadsels? Of juist van magie en betovering? Een rookmachine huren does the trick. Met een rookmachine voeg je een extra dimensie toe aan jouw evenement. De rookmachines creëren een prachtig visueel effect dat de lichteffecten nog meer tot leven brengt. De witte mist vult de ruimte en zorgt voor een dynamische en sfeervolle atmosfeer. Is dit precies hoe jij jouw feest voor je ziet? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Sparkulars inhuren als toevoeging bij jouw feest

SPARKULARS

Met Sparkulars voeg jij de magie van fonkelende sterren toe aan jouw feest. Door Sparkulars mee te nemen bieden wij een veilig alternatief voor een traditionele vuurwerkshow. Met deze Sparkulars creëren we adembenemende fonteinen van schitterend vuurwerk zonder de risico’s van echt vuur in een dichte ruimte. Wil jij de DJ booth doen oplichten als nooit tevoren en de bezoekers van jouw feest een show geven zoals zij nooit eerder zagen? Huur dan nu Sparkulars!

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ
Led Up Lights huren voor jouw Bruiloft

LED UP LIGHTS

Breng je evenement nog meer tot leven met LED Uplights. Deze lichteffecten geven een nóg kleurrijker en dynamischer effect dan de lichteffecten die al inbegrepen zijn bij onze shows. Kies uit de verschillende kleuren en stem van tevoren met ons af welke kleuren jij het liefste ziet. Dit maakt de LED Uplights perfect voor een themafeest! Zet de LED Uplights in het middelpunt van de belangstelling of laat ze juist subtiel de ruimte van jouw feest verlichten. De keuze is aan jou!

Blacklights met DJ inhuren voor jouw glow in the dark feest

BLACKLIGHTS

NEON Blacklights zijn geliefde special effects bij veel feesten en partijen. Vooral op schoolfeesten en verjaardagsfeesten doen deze lichten het goed. Ze zijn bedoeld om een NEON effect te geven aan de ruimte. NEON Blacklights werken op ultraviolet licht. Fluorescerende materialen en felle kleuren lichten op in het donker. Moedig je gasten aan om fluorescerende of witte kleren te dragen om het effect nog duidelijker naar voren te laten komen. Met NEON Blacklights til jij jouw feest naar een hoger niveau!

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

WAAROM SPECIAL EFFECTS MET EEN DJ HUREN?

Nou, omdat het heel veel voordelen heeft! Special effects, zoals rookmachines, sparkulars, LED Uplights en NEON Blacklights creëren een sfeer in de ruimte. Ook maken ze een thema duidelijk. Rookmachines zet je bijvoorbeeld in bij feesten met een spannend of mysterieus thema. LED Uplights geven de ruimte de kleur die jij wil, om het thema nog meer te versterken. NEON Blacklights creëren een spectaculair en vaak surrealistisch effect. Kortom, door special effects in te zetten maak jij jouw feest compleet!

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.