Openingsdans Bruiloft

Openingsdans voor jouw Bruiloft

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect is, en de openingsdans is een van de meest memorabele momenten van de avond. Het is het moment waarop jij en je partner voor het eerst als getrouwd stel op de dansvloer verschijnen, omringd door vrienden en familie. Het is belangrijk dat deze dans speciaal en onvergetelijk wordt, en dat begint met de juiste keuzes maken. Muziek op een bruiloft is sfeerbepalend. Een goed voorbeeld hiervan is het nummer bij de openingsdans. Dit is vaak een nummer wat veel betekent voor het bruidspaar. Naast het openingsnummer is het natuurlijk ook belangrijk dat de juiste muziek wordt gedraaid tijdens het feest zelf. Bij Grand Events wordt altijd een kennismakingsgesprek ingepland zodat we samen de gewenste muziekgenres kunnen bespreken.

Openingsdans Bruiloft: Wat is er zo belangrijk?

De openingsdans is niet zomaar een dans. Het is een symbolische start van jullie nieuwe leven samen. Het is een kans om de liefde te vieren die jullie delen en om de toon te zetten voor de rest van het feest. Daarom is het belangrijk om deze dans met zorg te plannen en voor te bereiden. Een goede bruiloft DJ begrijpt het belang van het afstemmen van de muziek op verschillende momenten gedurende de avond. Van de rustige achtergrondmuziek tijdens het diner en de speeches tot het opbouwen van de energie richting de feestelijke hoogtepunten zoals de openingsdans. Een DJ moet de stemming van de bruiloft goed kunnen aanvoelen en hierop kunnen inspelen met de juiste muziekgenres.

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Christy SmitChristy Smit
17:37 15 Jul 24
Voor een bedrijfsevent hebben wij contact opgenomen met Grand Events om de avond muzikaal te begeleiden. Het contact verliep heel soepel en vlot. We kregen altijd snel reactie op onze mails en alles verliep heel vriendelijk. Ook op de avond zelf verliep alles heel erg goed! Ze waren op tijd op de locatie Burgers Zoo en hebben alles opgebouwd terwijl wij een andere activiteit hadden. De dj en de heren die kwamen opbouwen waren zeer vriendelijk! Een verzoek van ons om aan het begin van de avond een compilatie van een aantal liedjes te laten horen werd prima uitgevoerd. Gedurende de avond kon je gewoon verzoekjes indienen. De muziek was uitstekend, voor ieder wat wils! Bijna alle collega’s stonden op een gegeven moment te dansen. De dj vroeg af en toe ook aan mij of we het naar ons zin hadden, wat zeer attent was! We hebben een zeer leuke avond gehad , zeker een aanrader om via Grand Events een dj te boeken!
Eva WilbrinkEva Wilbrink
11:14 18 Jun 24
Nijburg AutomotiveNijburg Automotive
20:50 16 May 24
Bedankt voor het geweldige feest Grand Events! Jullie bijdrage aan ons bedrijfsfeest heeft een erg goede indruk achtergelaten. De lichteffecten van de DJ-show waren fenomenaal. De DJ voelde de gasten erg goed aan, en speelde hier uitstekend op in. De volgende keer als wij weer iets te vieren hebben, dan is de keuze snel gemaakt. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking heren!
Jolanda PeeksJolanda Peeks
17:20 06 May 24
Wij hadden een DJ nodig voor het bedrijfsfeest van VMI Group. Alles was super geregeld en de DJ voelde het publiek goed aan. Bedankt voor het geweldige feest!
jouke markesteijnjouke markesteijn
20:16 28 Feb 24
Super trouwfeest gehad! Jullie hebben het echt fantastisch geregeld. Zoals ik andere zie schrijven hechten jullie veel waarde aan de communicatie. Wederom was dit ook bij ons een enorm pluspunt. Uiteindelijk zijn we stiekem toch voor de Gold show gegaan, en daar zeker geen spijt van gehad!!! Onze complimenten heren!
Daniël BaanDaniël Baan
10:40 26 Feb 24
Grand Events heeft ons bruiloftsfeest verzorgd. Wij zijn voor de DJ Show Gold gegaan. Een super leuke DJ en heldere communicatie. Een echte aanrader.
FransWientjesAutosFransWientjesAutos
16:02 19 Feb 24
Na vele aanbevelingen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Zo zijn wij ontzettend erg te spreken over jullie Dj Show bij ons 25 jarig jubileum! Als je spreekt over een professionele aanpak met fijne communicatie mogen jullie als eerst benoemd worden. Mochten er bedrijven opzoek zijn naar een goed georganiseerd bedrijfsfeest, raden wij deze heren zeker aan!Nick & Nino ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!Met vriendelijke groet,
Pascal MiddletonPascal Middleton
13:20 06 Feb 24
Fantastisch geregeld! Compleet ontzorgd. Top apparatuur snel op en afgebouwd super goeie DJ voelde de sfeer top aan maakte er echt een feest van. Veel complimenten van gasten gehad.
René Van BelkumRené Van Belkum
18:11 11 Jan 24
goed sita
Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

Het juiste nummer voor je openingsdans

Bij de openingsdans is het belangrijk dat jullie beide een match hebben met het gekozen nummer. Denk bijvoorbeeld aan jullie eerste ontmoeting of een belangrijk moment in jullie relatie. Misschien herinnert het gekozen nummer jullie aan de magie van jullie allereerste ontmoeting. Het kan ook zijn dat het nummer verbonden is met een speciaal moment dat jullie hebben gedeeld, zoals een romantische reis samen, een belangrijke mijlpaal in jullie relatie, of zelfs een moeilijke periode die jullie samen hebben overwonnen. Hieronder vind je de top 10 openingsdansnummers.

Openingsdans van de bruiloft van Rosan en Patrick

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

Danslessen voor je openingsdans

Als je niet zeker bent van je dansvaardigheden, overweeg dan om danslessen te nemen. Danslessen kunnen je helpen om zelfverzekerder te worden op de dansvloer en kunnen je de moves leren die je nodig hebt voor je openingsdans. Het is ook een geweldige manier om samen quality time door te brengen en plezier te hebben terwijl je je voorbereidt op de grote dag.

choreografie voor je openingsdans

Sommige stellen kiezen ervoor om een volledige choreografie te maken voor hun openingsdans, terwijl anderen de voorkeur geven aan een meer spontane benadering. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je je comfortabel voelt met de dans en dat je geoefend hebt. Het laatste wat je wilt, is zenuwachtig zijn tijdens je openingsdans.

Extra dimensie toevoegen aan jouw feest? Denk dan eens na over het toevoegen van onze rookmachines!

Sparkulars zijn ‘koud vuur’ fonteinen. Deze fonteinen zijn zeer populair op bruiloften en trouwerijen.

Verlicht de ruimte nog meer d.m.v. onze LED Up Lights. Echte sfeermakers voor bij jouw feest!

Glow in the dark feest organiseren? Dan kunnen Blacklights niet ontbreken. Laat je kleding stralen!

De juiste sfeer creëren op je bruiloftsdag

Verlichting, decoratie en de keuze van de dansvloer kunnen allemaal bijdragen aan de sfeer van je openingsdans. Overweeg om kaarsen of lantaarns te gebruiken voor een romantische sfeer, kies voor een moderne en levendige uitstraling met kleurrijke verlichting, of kies verlichtte XL LOVE letters als decoratie op jouw bruiloft. Denk ook na over de achtergrondmuziek, kies een ervaren bruiloft DJ uit, die jullie nummer(s) precies op het goede moment aanzet.

Dansend bruidspaar tijdens openingsdans bruiloft met bruiloft DJ

Openingsdans Bruiloft: Het besluit

De openingsdans is een kans om te schitteren en te genieten van een intiem moment te midden van het uitbundige feest op jullie speciale dag. Met de juiste planning en voorbereiding kan het een van de meest memorabele momenten van je bruiloft worden. Zorg ervoor dat je het nummer kiest dat bij jullie past, overweeg danslessen als dat nodig is, en creëer de perfecte sfeer om de dans nog specialer te maken. Vergeet niet te genieten van het moment en van elkaar! Als je meer wilt weten over het plannen van je bruiloft en de rol van een DJ, bekijk dan onze pagina over het huren van een bruiloft DJ.