DJ Huren Amersfoort

Huur een DJ in Amersfoort

Wanneer je op zoek bent naar een DJ in Amersfoort om in te huren voor een onvergetelijk feest, is Grand Events het bedrijf dat je zoekt! Wij nemen alles uit handen. De DJ, de techniek en eventueel aanvullende mogelijkheden. Voorafgaand aan het feest kan je samen met de DJ in Amersfoort om de tafel gaan om zo je wensen uit te spreken. Daarnaast is het uiteraard van belang om afspraken met elkaar te maken om het feest naar wens te laten verlopen. De DJ’s die wij inzetten draaien vaak in de buurt van Amersfoort en hebben veel ervaring. Zo zijn onze DJ’s goed in het vullen van dansvloeren en zullen bezoekers van het feest de ruimte niet willen verlaten. Ook kunnen wij een DJ inclusief show regelen. Dit zorgt in combinatie met elkaar voor een fantastisch en compleet feest. Een DJ-show is dan ook wat wij vaak adviseren.

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

Geschikte DJ Huren Amersfoort

Een DJ kiezen in Amersfoort is niet altijd heel eenvoudig. Wij van Grand Events helpen jou daarom graag in jouw zoektocht naar de juiste persoon om deze rol in te vullen. Voor elke gelegenheid stellen wij in en rondom Amersfoort DJ’s beschikbaar. Het is in onze ogen belangrijk dat een DJ het publiek goed aanvoelt en inspeelt op het gedrag en de wensen van de bezoekers. De DJ-show van Grand Events zal de avond tot een onvergetelijk spectacel maken. Tijdens het feest is het uiteraard ook mogelijk om verzoeknummers bij de DJ aan te vragen. Het muziekassortiment van onze DJ’s in Amersfoort zijn enorm breed. Daarnaast zijn ze van alle markten thuis. Er is enorm veel mogelijk in overleg met de DJ. Vraag gewoon jouw favoriete nummer aan! De DJ uit Amersfoort draait wat het publiek vraagt.

DJ Amersfoort

Vaak wordt een Grand Events DJ gehuurd voor 4 uur inclusief de DJ-show. Als het aan de orde is om langer door te gaan is dit zeker in overleg mogelijk! In geval van ziekte of plotselinge afwezigheid van de door ons ingezette DJ is het niet nodig om je zorgen te maken. Door ons grote, uitgebreide netwerk aan DJ’s in Amersfoort zullen wij altijd een vervanger kunnen vinden indien nodig.

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

DJ inclusief apparatuur

Zoals eerder genoemd, wordt er vaak een complete DJ Show afgenomen. Hierbij worden allerlei opties tegen het licht gehouden. Van de locatie, tot het aantal genodigden en uiteraard al jouw overige wensen. Op de dag van het feest zullen wij op tijd aanwezig zijn om zo alle voorbereidingen op jouw Grand Events feest uit te voeren. Ook de DJ in Amersfoort zal ruim voor de start van het feest aanwezig zijn om zichzelf voor te bereiden en de DJ-set aan te sluiten.

DJ zonder apparatuur Amersfoort

Bij het organiseren van een feest, een evenement of een andere gelegenheid in Amersfoort kan het natuurlijk ook zo zijn dat je alleen een DJ wenst. Dit is uiteraard ook mogelijk in overleg met Grand Events. Dit gebeurt vaker als feesten worden gehouden op locaties waar al apparatuur aanwezig is. Mocht dit het geval zijn dan nemen wij van Grand Events contact op met desbetreffende locatie om te horen wat er al qua apparatuur aanwezig is. Zo kunnen wij zorgen voor eventuele aanvullende apparatuur indien nodig voor jouw feest in Amersfoort. Grand Events neemt vervolgens contact op met de DJ in Amersfoort. In dit gesprek worden de wensen met de DJ uit Amersfoort besproken. Huur nu jouw Grand Events DJ in Amersfoort en maak jouw feest tot een onvergetelijke avond!

DJ inhuren voor jouw bruiloft of andere feestgelegenheid in Amersfoort

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

jouke markesteijnjouke markesteijn
20:16 28 Feb 24
Super trouwfeest gehad! Jullie hebben het echt fantastisch geregeld. Zoals ik andere zie schrijven hechten jullie veel waarde aan de communicatie. Wederom was dit ook bij ons een enorm pluspunt. Uiteindelijk zijn we stiekem toch voor de Gold show gegaan, en daar zeker geen spijt van gehad!!! Onze complimenten heren!
Daniël BaanDaniël Baan
10:40 26 Feb 24
Grand Events heeft ons bruiloftsfeest verzorgd. Wij zijn voor de DJ Show Gold gegaan. Een super leuke DJ en heldere communicatie. Een echte aanrader.
FransWientjesAutosFransWientjesAutos
16:02 19 Feb 24
Na vele aanbevelingen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Zo zijn wij ontzettend erg te spreken over jullie Dj Show bij ons 25 jarig jubileum! Als je spreekt over een professionele aanpak met fijne communicatie mogen jullie als eerst benoemd worden. Mochten er bedrijven opzoek zijn naar een goed georganiseerd bedrijfsfeest, raden wij deze heren zeker aan!Nick & Nino ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!Met vriendelijke groet,
Pascal MiddletonPascal Middleton
13:20 06 Feb 24
Fantastisch geregeld! Compleet ontzorgd. Top apparatuur snel op en afgebouwd super goeie DJ voelde de sfeer top aan maakte er echt een feest van. Veel complimenten van gasten gehad.
René Van BelkumRené Van Belkum
18:11 11 Jan 24
goed sita
Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

Tarieven DJ Huren Amersfoort

Als je een DJ in Amersfoort huurt worden er eerlijke tarieven met jou afgesproken. Er zullen nooit achteraf extra kosten in rekening gebracht worden. Dit zodat je bij Grand Events altijd weet waar je aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Ben je benieuwd naar de opties als het gaat over het inhuren van een DJ voor jouw feest in Amersfoort? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan vrijblijvend een offerte voor je opstellen wanneer daar vraag naar is.

Bij speciale wensen met betrekking tot het huren van een DJ in Amersfoort horen wij graag van je.

Iets te vieren met jouw bedrijf? Maak het feest nog indrukwekkender met één van onze DJ Shows!

Bij een Bruiloft kan een DJ Show niet ontbreken! Het is dé sfeermaker op een trouwfeest. Laat je gasten niet stilstaan!

Schoolfeest, gala of diploma-uitreiking? Wij zijn hier allemaal goed in. Bekijk de mogelijkheden.

Binnenkort een verjaardag? Til het feest naar een hoger niveau d.m.v. één van onze DJ Shows!