DJ Huren Arnhem

Huur een DJ in Arnhem

Bij Grand Events, die beschikbaar is in Arnhem, zijn er meerdere DJ’s binnen de organisatie beschikbaar. Zo is het huren van een DJ in Arnhem snel geregeld voor jouw feest. Naast de mogelijkheid om een DJ te huren, is het ook mogelijk om een professionele DJ Show in te huren in Arnhem. Voordat jouw knallende feest begint, vindt er een gesprek plaats. In dit gesprek worden de wensen doorgenomen. Denk hierbij aan de muziekgenres, de genodigden en de type DJ Show. Dankzij onze ervaring en ons bereik is er voor elke gelegenheid in Arnhem de perfecte match te vinden.

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

jouke markesteijnjouke markesteijn
20:16 28 Feb 24
Super trouwfeest gehad! Jullie hebben het echt fantastisch geregeld. Zoals ik andere zie schrijven hechten jullie veel waarde aan de communicatie. Wederom was dit ook bij ons een enorm pluspunt. Uiteindelijk zijn we stiekem toch voor de Gold show gegaan, en daar zeker geen spijt van gehad!!! Onze complimenten heren!
Daniël BaanDaniël Baan
10:40 26 Feb 24
Grand Events heeft ons bruiloftsfeest verzorgd. Wij zijn voor de DJ Show Gold gegaan. Een super leuke DJ en heldere communicatie. Een echte aanrader.
FransWientjesAutosFransWientjesAutos
16:02 19 Feb 24
Na vele aanbevelingen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Zo zijn wij ontzettend erg te spreken over jullie Dj Show bij ons 25 jarig jubileum! Als je spreekt over een professionele aanpak met fijne communicatie mogen jullie als eerst benoemd worden. Mochten er bedrijven opzoek zijn naar een goed georganiseerd bedrijfsfeest, raden wij deze heren zeker aan!Nick & Nino ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!Met vriendelijke groet,
Pascal MiddletonPascal Middleton
13:20 06 Feb 24
Fantastisch geregeld! Compleet ontzorgd. Top apparatuur snel op en afgebouwd super goeie DJ voelde de sfeer top aan maakte er echt een feest van. Veel complimenten van gasten gehad.
René Van BelkumRené Van Belkum
18:11 11 Jan 24
goed sita
Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

Mogelijkheden DJ Huren Arnhem

Bij Grand Events bieden wij drie verschillende shows aan in Arnhem. Onze DJ Show Bronze wordt vaak opgebouwd bij zakelijke evenementen of congressen in Arnhem waarbij achtergrondmuziek gewenst is. Deze show bevat geen lampen waardoor de show niet te veel opvalt. De DJ Show Silver wordt vaak bij verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten in Arnhem opgebouwd. Deze show is bedoeld voor groepen tot en met 75 personen. Bij deze Show zijn 2 lichtgevende totems met daarop 2 moving head lichten beschikbaar. Wil je een spectaculair feest met alles erop en eraan? Kies dan voor onze DJ Show Gold. Bij deze Show zijn maar liefst 4 lichtgevende totems met daarop 4 moving head lichten beschikbaar. Daarnaast zijn er bij deze DJ show ook 2 LED bars aanwezig die de rest van de locatie zullen belichten met sfeerverlichting.

Geschikte DJ huren in Arnhem

Wij weten dat het aanbod qua DJ’s en drive-in shows enorm is. Daarom helpen wij jou bij het vinden van de DJ voor jouw verjaardag, bedrijsfeest of ander feest in Arnhem. Als eerst kijken we naar jouw wensen. Vervolgens kijken we naar de genodigde gasten en de locatie in Arnhem. Hierop wordt een vrijblijvend advies gegeven waarin wij de DJ-Show en aanbevolen DJ uit Arnhem adviseren. Dankzij de ervaring en het grote netwerk is er altijd een DJ in Arnhem beschikbaar. Ideaal voor als er onverwachts wat gebeurt met de DJ en er een vervanger nodig is. Wij werken samen met professionele DJ’s uit Arnhem en omstreken die jarenlange ervaring hebben binnen hun vak.

Een DJ Huren met blacklights in Arnhem

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Looptijd DJ Huren

Een DJ in Arnhem huren voor jouw feest, bruiloft of ander evenement? Een feest duurt meestal rond de 4 uur. Wij merken vaak dat de mensen na vier uur nog niet zijn uitgefeest. In dit geval is er in overleg met de DJ uit Arnhem geen probleem om wat langer door te gaan. Grand Events heeft dankzij een groot netwerk aan DJ’s altijd een reserve DJ beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om het feest ten alle tijden door te laten gaan.

DJ inclusief apparatuur Arnhem

Naast het kiezen voor alleen een DJ is het ook mogelijk om te kiezen voor een DJ Show in Arnhem. Zodra je hiervoor kiest wordt er naar verschillende punten gekeken. Denk hierbij aan het betreffende feest, het aantal genodigden, jouw wensen en de locatie in Arnhem. Wij zorgen ervoor dat wij op de desbetreffende dag  ruim op tijd aanwezig zijn in Arnhem. Nadat de DJ-show op de afgesproken tijd is opgebouwd zal ook de DJ arriveren in Arnhem.

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

DJ exclusief apparatuur Arnhem

Geef je een feest, evenement of andere gelegenheid in Arnhem en is er besloten dat er alleen een DJ nodig is. Dan is dit bij Grand Events in overleg altijd te regelen. Deze optie raden wij aan als de locatie al over apparatuur beschikt. In dit geval komen wij graag in contact met de organisator op om te bespreken wat er aanwezig is aan apparatuur en wat er eventueel nog geregeld kan worden voor het feest in Arnhem. Huur een DJ in Arnhem voor jouw gelegenheid en wij zorgen ervoor dat het een avond wordt die jij en jouw gasten niet snel zullen vergeten.

Hoe boek ik een Grand Events DJ?

Het huren van een DJ in Arnhem is via Grand Events snel te regelen! Als eerst neem je contact met ons op, vervolgens worden de opties besproken en bepalen we welke DJ uit Arnhem de perfecte match is voor jouw feest. Als laatst krijg je een offerte toegestuurd. Indien deze akkoord is staat de gehuurde DJ uit Arnhem op het afgesproken tijdstip bij jou op het feest!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een DJ in Arnhem? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Grand Events, Wij zo snel mogelijk contact met je op.

Iets te vieren met jouw bedrijf? Maak het feest nog indrukwekkender met één van onze DJ Shows!

Bij een Bruiloft kan een DJ Show niet ontbreken! Het is dé sfeermaker op een trouwfeest. Laat je gasten niet stilstaan!

Schoolfeest, gala of diploma-uitreiking? Wij zijn hier allemaal goed in. Bekijk de mogelijkheden.

Binnenkort een verjaardag? Til het feest naar een hoger niveau d.m.v. één van onze DJ Shows!