Bruiloft DJ Arnhem

Huur een Bruiloft DJ in Arnhem

De dag van jullie leven moet natuurlijk tot in de puntjes verzorgd zijn. Op de avond van jullie bruiloft in Arnhem is de muziek dan ook een belangrijke factor. Deze dag wordt (meestal) maar één keer in je leven gevierd. Grand Events helpt jullie bij het boeken van de Bruiloft DJ in Arnhem zodat jullie je daar geen zorgen over hebben op jullie bruiloft. Het kiezen van een geschikte DJ is lastig. Grand Events werkt nauw samen met ervaren bruiloft DJ’s die veel kennis hebben van hun vak. Doordat de Bruiloft DJ uit Arnhem veel ervaring heeft, staan wij gerand voor een gevulde dansvloer. Naast het kiezen van een DJ is er ook vaak een spectaculaire DJ Show gewenst. Grand Events biedt verschillende DJ Shows in Arnhem aan om jullie avond onvergetelijk te maken.

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Nijburg AutomotiveNijburg Automotive
20:50 16 May 24
Bedankt voor het geweldige feest Grand Events! Jullie bijdrage aan ons bedrijfsfeest heeft een erg goede indruk achtergelaten. De lichteffecten van de DJ-show waren fenomenaal. De DJ voelde de gasten erg goed aan, en speelde hier uitstekend op in. De volgende keer als wij weer iets te vieren hebben, dan is de keuze snel gemaakt. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking heren!
Jolanda PeeksJolanda Peeks
17:20 06 May 24
Wij hadden een DJ nodig voor het bedrijfsfeest van VMI Group. Alles was super geregeld en de DJ voelde het publiek goed aan. Bedankt voor het geweldige feest!
jouke markesteijnjouke markesteijn
20:16 28 Feb 24
Super trouwfeest gehad! Jullie hebben het echt fantastisch geregeld. Zoals ik andere zie schrijven hechten jullie veel waarde aan de communicatie. Wederom was dit ook bij ons een enorm pluspunt. Uiteindelijk zijn we stiekem toch voor de Gold show gegaan, en daar zeker geen spijt van gehad!!! Onze complimenten heren!
Daniël BaanDaniël Baan
10:40 26 Feb 24
Grand Events heeft ons bruiloftsfeest verzorgd. Wij zijn voor de DJ Show Gold gegaan. Een super leuke DJ en heldere communicatie. Een echte aanrader.
FransWientjesAutosFransWientjesAutos
16:02 19 Feb 24
Na vele aanbevelingen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Zo zijn wij ontzettend erg te spreken over jullie Dj Show bij ons 25 jarig jubileum! Als je spreekt over een professionele aanpak met fijne communicatie mogen jullie als eerst benoemd worden. Mochten er bedrijven opzoek zijn naar een goed georganiseerd bedrijfsfeest, raden wij deze heren zeker aan!Nick & Nino ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!Met vriendelijke groet,
Pascal MiddletonPascal Middleton
13:20 06 Feb 24
Fantastisch geregeld! Compleet ontzorgd. Top apparatuur snel op en afgebouwd super goeie DJ voelde de sfeer top aan maakte er echt een feest van. Veel complimenten van gasten gehad.
René Van BelkumRené Van Belkum
18:11 11 Jan 24
goed sita
Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

Bruiloft DJ Huren in Arnhem

De Bruiloft DJ in Arnhem heeft een belangrijke rol in handen op jullie trouwdag. Het is daarom van belang dat er een DJ met ervaring wordt geboekt die met alle genres overweg kan. Op een bruiloft zijn namelijk veel uiteenlopende gasten aanwezig jong, oud en waarschijnlijk zijn opa en oma ook van de partij. Een Bruiloft DJ boeken in Arnhem met ervaring en met een brede muziekbibliotheek is daarom echt van belang. Onze ervaren DJ’s voelen het publiek goed aan en spelen hier op in. Voordat de Bruiloft DJ komt draaien, hebben jullie een gesprek met de DJ. In dit gesprek worden de gewenste muziekgenres doorgenomen en ook nummers die niet geliefd zijn worden hier benoemd, om ongewenste situaties te voorkomen. De bruiloft DJ uit Arnhem weet hierdoor wat de gewenste genres zijn en kan hier vervolgens een avondvullend programma van maken.

Openingsdans Bruiloft

Een bruiloftsfeest wordt vaak begonnen met een openingsdans. Op deze manier breken jullie het ijs en staat de dansvloer op jullie bruiloft in Arnhem snel vol. Ook dit belangrijke moment wordt doorgenomen met de aanwezige DJ. Onze Drive-in Shows worden vooraf zo geprogrammeerd dat jullie op het moment van de eerste dans volledig in de spotlights staan. Zijn er vragen of opmerkingen over jullie eerste dans? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jullie uiteraard graag verder.

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Onze Bruiloft Shows in Arnhem

Bij het zoeken naar een geschikte DJ Show voor jullie bruiloft, kijken we naar meerdere aspecten. Wat zijn de wensen, op welke locatie vindt de bruiloft plaats en wie zijn de genodigden? Met aan de hand van deze punten adviseren wij een geschikte DJ Show. Een echte aanrader is onze DJ Show Gold. Met deze show kunnen jullie een echt spektakel verwachten waarbij jullie gasten versteld van zullen staan. Onze DJ Shows zijn te besturen via een tablet waardoor alles mogelijk is. Zijn de vier movingheads en lichtgevende totems niet genoeg voor jullie bruiloft in Arnhem kies er dan voor om deze show verder uit te breiden. Zo kunnen jullie rookmachines of andere special effects toevoegen om een extra effect te realiseren op jullie bruiloft in Arnhem.

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

Een geschikte Bruiloft DJ boeken Arnhem

Een DJ Boeken voor jullie bruiloft? Een bruiloft DJ moet veel ervaring hebben en moet een echte entertainer zijn. Alleen met die eigenschappen kan de DJ in Arnhem jullie avond tot een succes maken. De DJ moet over een grote muziekbibliotheek beschikken. Want zoals eerder aangegeven komen er waarschijnlijk verschillende gasten op jullie bruiloft in Arnhem. Daarnaast moet de DJ het publiek aanvoelen en hier op in kunnen spelen. Wat wilt jullie publiek horen en welke genres zorgen ervoor dat ze uit hun dak gaan? Grand Events zorgt ervoor dat jullie een geschikte Bruiloft DJ huren in Arnhem die ervaring heeft met bruiloften. Onze bruiloft DJ’s hebben al jaren ervaring en hebben veel bruiloften tot een succes gemaakt.

Contact met de Bruiloft DJ in Arnhem

Voordat het feest begint hebben jullie contact met de Bruiloft DJ. Zo maken jullie alvast kennis met de DJ en weten jullie ook wie er achter de DJ booth staat tijdens jullie bruiloft in Arnhem. Zijn er tijdens de bruiloft verzoeknummers? Aarzel niet en vraag de nummers aan bij de DJ!

Iets te vieren met jouw bedrijf? Maak het feest nog indrukwekkender met één van onze DJ Shows!

Bij een Bruiloft kan een DJ Show niet ontbreken! Het is dé sfeermaker op een trouwfeest. Laat je gasten niet stilstaan!

Schoolfeest, gala of diploma-uitreiking? Wij zijn hier allemaal goed in. Bekijk de mogelijkheden.

Binnenkort een verjaardag? Til het feest naar een hoger niveau d.m.v. één van onze DJ Shows!

Offerte Aanvragen Bruiloft DJ Arnhem

Wij weten uit ervaring dat een bruiloft al duur genoeg is. Bij Grand Events bieden wij scherpe en heldere prijzen aan. Wij zorgen ervoor dat jullie een eerlijke prijs betalen voor jullie bruiloft DJ in Arnhem. Bij Grand Events worden er achteraf geen extra kosten in rekening gebracht. Zo weten jullie altijd waar jullie aan toe zijn en staan jullie niet onverwachts voor onvoorziene kosten. Een Bruiloft DJ wordt meestal voor vier uur gehuurd. Mochten jullie nog niet uitgefeest zijn en het tijdsbestek willen verlengen, dan is dit in overleg met de Bruiloft DJ in Arnhem zeker mogelijk. Benieuwd naar de totale kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij Grand Events aan!