DJ Huren Eindhoven

DJ huren in Eindhoven

Waar moet ik op letten bij het huren van een DJ in Eindhoven? Wat zijn belangrijke zaken bij het huren van een DJ? Is de DJ wel geschikt voor mijn feest Eindhoven? Deze vragen krijgen wij bij Grand Events vaak te horen. En terecht! Op de avond van het feest is het belangrijk dat alles goed verloopt. Het is daarom belangrijk dat er een DJ staat die weet wat hij of zij doet. Maar hoe pakken we dit aan? We kijken eerst naar jullie feest. Hoe ziet de avond er uit en wat vind jij belangrijk tijdens het feest? Op basis daarvan adviseren wij een geschikte DJ voor jullie feest in Eindhoven. Mocht de gekozen DJ niet geschikt zijn, geen probleem dan zoeken we samen met jou verder naar de perfecte match.

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

DJ met apparatuur in Eindhoven

Uiteraard mag de techniek tijdens jullie feest in Eindhoven niet ontbreken. Wij hebben drie shows samengesteld die jouw avond onvergetelijk maken. Ben je benieuwd welke show geschikt is voor jouw feest? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden. De DJ shows zijn allen uit te breiden met special effects. Denk hierbij aan de bekende sparkulars, rookmachines, led up lights etc. Sparkulars zien we vaak vaak bij speciale momenten tijdens een feest of bruiloft. Denk hierbij aan een openingsdans of de opening van een nieuw bedrijfspand. De sparkulars zijn veilig in te zetten en Grand Events zorgt ervoor dat de sparkulars altijd in een geschikte omgeving worden geplaatst.

Hoe huur ik een DJ in Eindhoven?

Via ons offerteformulier dien je eenvoudig jouw aanvraag in. Zodra wij de aanvraag binnenkrijgen nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op om jullie plannen te bespreken en om het e.e.a. te verifiëren. Zodra de wensen duidelijk in kaart zijn gebracht gaan we opzoek naar een geschikte DJ show voor jouw feest in Eindhoven. Wij kijken naar het aantal gasten, maar ook naar de locatie. Vervolgens bespreken we de gewenste genres die de DJ moet draaien. Bij bruiloften is er, ook een mogelijkheid om kennis te maken met de DJ uit Eindhoven. Dit kan fysiek bij ons op kantoor, maar eventueel ook online via een meeting.

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

Hoelang huur ik een DJ?

In de meeste gevallen duurt een feest 4 uur. Onze prijzen zijn dan dus ook gebaseerd op basis van 4 uur. Je huurt dan een ervaren DJ incl. DJ show. Denk hierbij aan licht, geluid en op en afbouw. Zo kun jij samen met je gasten genieten en regelen wij de rest voor jouw feest in Eindhoven. Mochten jullie na de 4 uur niet zijn uitgefeest, dan kunnen we in overleg met de DJ en locatie doorgaan. De kosten hiervan zullen dan na het feest verkend worden. Per extra uur wordt er 150,- in de btw doorberekend.

Geschikte DJ Huren

Een geschikte DJ vinden voor jouw feest kan moeilijk zijn. Grand Events helpt je graag verder in de zoektocht naar de juiste match voor jouw feest. Van een schoolfeest, een gala tot aan een bruiloft, wij hebben de perfecte match voor jouw. Wat onze DJ’s zo goed maakt is dat ze door veel ervaring goed aanvoelen waar het publiek naar verlangt. Ga voor een Grand Events DJ Show en beleef de feestavond van jouw leven! Bij de DJ’s van Grand Events kan je verzoeknummers aanvragen. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met jouw wensen en wordt er gekeken of het nummer op dat moment aansluit met de rest van de gasten.

De DJ Show Gold, onze grootste show!