DJ Huren Kampen

DJ Huren in Kampen

Ben jij opzoek naar een DJ in Kampen? Wij verzorgen al jarenlang hoogwaardige DJ Shows bij verschillende soorten feesten in Kampen en omstreken. Wij hechten veel aan heldere communicatie en gaan dan ook graag het gesprek met je aan om jouw wensen in kaart te brengen en hiervoor een passende DJ Show te adviseren. Wij bij Grand Events werken momenteel samen met 8 gespecialiseerde DJ’s die jouw bedrijfsfeest, bruiloft of andere feestgelegenheid in Kampen tot een hoger niveau kunnen tillen. Ben je benieuwd naar wat wij kunnen betekenen wat betreft het huren van een DJ in Kampen? Aarzel dan niet, en neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

DJ Huren Kampen: Verschillende locaties

Een DJ Huren in Kampen is natuurlijk een prachtige toevoeging bij jouw verjaardag of ander feest. Wordt dit bij jou thuis gevierd of heb je wellicht een locatie in gedachten? Mocht het zo zijn dat je een fantastische locatie hebt uitgezocht, dan is het ook van belang dat je dit aan ons door communiceert. Het is natuurlijk fijn dat wanneer je een DJ wilt huren in Kampen, dat ook de DJ op de hoogte is van de locatie van het feest.

Geschikte DJ Kampen

Zoals eerder aangegeven werken wij bij Grand Events met gespecialiseerde DJ’s. Dit betekend dat wanneer jij een DJ bij ons huurt, deze DJ over jarenlange ervaring beschikt om jouw feestgelegenheid tot een succes te brengen. Onze DJ’s hebben hun talenten op verschillende vlakken bewezen. Dat moet overigens ook, want bij Grand Events staan we voor kwaliteit! Zoek jij dus een geschikte DJ in Kampen? Dan moet je bij ons zijn.

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

DJ met apparatuur in Kampen

Bij ons is het zowel mogelijk om een DJ inclusief apparatuur te huren of om een DJ exclusief apparatuur te huren, uiteraard in Kampen. De keuze is aan jou! Op onze prijzen pagina worden de drie verschillende DJ Shows weergegeven: de DJ Show Bronze, DJ Show Silver en de DJ Show Gold. Deze drie shows zijn samengesteld door jarenlange observatie van feesten. Elke DJ show heeft zijn eigen krachten. Zo wordt de DJ show bronze vaak gehuurd bij uitreikingen en feesten in Kampen waarbij het netwerken en het sociaal contact centraal staat. De DJ Show Silver en de grote DJ Show Gold worden vaak bij bedrijfsfeesten en bruiloften gehuurd.

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Mogelijkheden DJ Huren Kampen

DJ Huren Kampen.. Ja! Maar wat zijn de mogelijkheden? Wederom een goede vraag. Want wat krijg je nou wanneer je een DJ huurt? Om deze vraag te beantwoorden kaatsen we hem eigenlijk weer terug. Waar ben jij naar opzoek, hoeveel mensen zijn er aanwezig..? Dit zijn onder andere cruciale vragen om erachter te komen welke DJ show perfect bij jouw feest past. Bij bruiloften vanaf 100 personen adviseren wij bijvoorbeeld vaak de DJ Show Gold. Bij bedrijfsfeesten tot 100 personen adviseren wij vaak de DJ Show Silver. Om hier nog verder op in de gaan adviseren we je een kennismakingsgesprek in te plannen om precies achter jouw wensen te komen en een passend advies te kunnen bieden voor het huren van een DJ.

Hoe werkt het huren van een DJ

Je hebt allerlei informatie gekregen wat betreft de shows en het huren van een DJ. Maar hoe gaan we nou eigenlijk te werk? Als eerst plan je een kennismakingsgesprek in of vraag je direct een offerte aan. Het is maar net wat jij het fijnst vindt. Vervolgens bespreken we je wensen en maken we een vrijblijvende offerte op. Wanneer jullie akkoord zijn op de offerte gaan wij kijken naar dé perfecte DJ match voor jouw feest. Bij bruiloftsfeesten hebben jullie ook nog een kennismakingsgesprek met de DJ om onder andere de openingsdans te bespreken. Hierna begint het afstemmen van de tijden met de locatie en vervolgens is het geregeld! Wij zorgen dat jouw gekozen DJ show paraat staat op het gekozen tijdstip en het feest kan beginnen in Kampen!

DJ Show Bronze bij de Professor in Amersfoort