DJ Huren Nijmegen

Huur een DJ in Nijmegen

Geef je een feest in Nijmegen en ben je opzoek naar een DJ in Nijmegen en omstreken? Bekijk de mogelijkheden voor het huren van een DJ in Nijmegen bij Grand Events. Wij zorgen voor de apparatuur en de DJ in Nijmegen. Voordat het feest kan beginnen plannen we een afspraak in om hier de wensen met elkaar te bespreken. In dit gesprek kiezen we samen een Show en geschikte DJ uit voor jouw feest. Vervolgens bespreken we de muziekwensen zodat jij en je gasten het feest van hun leven zullen beleven. Grand Events heeft meerdere DJ’s beschikbaar in Nijmegen. Hierdoor is er voor elke gelegenheid een geschikte DJ te vinden.

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Nijburg AutomotiveNijburg Automotive
20:50 16 May 24
Bedankt voor het geweldige feest Grand Events! Jullie bijdrage aan ons bedrijfsfeest heeft een erg goede indruk achtergelaten. De lichteffecten van de DJ-show waren fenomenaal. De DJ voelde de gasten erg goed aan, en speelde hier uitstekend op in. De volgende keer als wij weer iets te vieren hebben, dan is de keuze snel gemaakt. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking heren!
Jolanda PeeksJolanda Peeks
17:20 06 May 24
Wij hadden een DJ nodig voor het bedrijfsfeest van VMI Group. Alles was super geregeld en de DJ voelde het publiek goed aan. Bedankt voor het geweldige feest!
jouke markesteijnjouke markesteijn
20:16 28 Feb 24
Super trouwfeest gehad! Jullie hebben het echt fantastisch geregeld. Zoals ik andere zie schrijven hechten jullie veel waarde aan de communicatie. Wederom was dit ook bij ons een enorm pluspunt. Uiteindelijk zijn we stiekem toch voor de Gold show gegaan, en daar zeker geen spijt van gehad!!! Onze complimenten heren!
Daniël BaanDaniël Baan
10:40 26 Feb 24
Grand Events heeft ons bruiloftsfeest verzorgd. Wij zijn voor de DJ Show Gold gegaan. Een super leuke DJ en heldere communicatie. Een echte aanrader.
FransWientjesAutosFransWientjesAutos
16:02 19 Feb 24
Na vele aanbevelingen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Zo zijn wij ontzettend erg te spreken over jullie Dj Show bij ons 25 jarig jubileum! Als je spreekt over een professionele aanpak met fijne communicatie mogen jullie als eerst benoemd worden. Mochten er bedrijven opzoek zijn naar een goed georganiseerd bedrijfsfeest, raden wij deze heren zeker aan!Nick & Nino ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!Met vriendelijke groet,
Pascal MiddletonPascal Middleton
13:20 06 Feb 24
Fantastisch geregeld! Compleet ontzorgd. Top apparatuur snel op en afgebouwd super goeie DJ voelde de sfeer top aan maakte er echt een feest van. Veel complimenten van gasten gehad.
René Van BelkumRené Van Belkum
18:11 11 Jan 24
goed sita
Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

Geschikte DJ Huren in Nijmegen

Het aanbod DJ’s in Nederland is zeer groot, maar wat is nou de juiste match? Wij begrijpen dat dit lastig kan zijn en daarom helpen wij jou bij deze moeilijke beslissing. We kijken eerst naar de gekozen muziekgenres. Dit is per feest natuurlijk verschillend. Daarna zoeken wij een DJ uit Nijmegen die gespecialiseerd is in de desbetreffende genres. De DJ uit Nijmegen heeft altijd een grote muziekbibliotheek bij zich waardoor hij een avondvullend programma kan draaien. Tijdens het feest in Nijmegen is het ook mogelijk om verzoeknummers aan te vragen bij de DJ.

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

DJ Nijmegen

Een DJ in Nijmegen huurt u in de meeste gevallen voor 4 uur. Mochten jullie langer door willen gaan dan is dat in overleg met de DJ geen probleem. Grand Events heeft door de tijd heen een groot netwerk aan DJ’s gerealiseerd. Gebeurt er toch iets waardoor de DJ uit Nijmegen niet kan draaien? Dan hebben wij altijd een reserve DJ beschikbaar. Hierdoor staan wij altijd garant voor een geslaagd feest.

DJ Boeken in Nijmegen voor bedrijfsfeest, verjaardag of ander feest

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Mogelijkheden DJ Huren

Ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is naast het huren van een DJ in Nijmegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren jou in alle mogelijkheden die wij te bieden hebben in Nijmegen. Denk hierbij aan een uitbreiding van de DJ Show, of wil je misschien een zanger op jouw feest? Alles is mogelijk om jouw feest in Nijmegen tot een onvergetelijke avond te laten omtoveren.

DJ inclusief apparatuur

Zodra je een DJ inclusief apparatuur bij Grand Events huurt, worden er heldere prijzen afgesproken. Zo wordt voorkomen dat je voor onvoorziene kosten komt te staan. Zodra je een DJ in Nijmegen huurt met apparatuur adviseren wij één van onze drie shows. Bij de keuze nemen wij de volgende punten mee: de gelegenheid, de ruimte en het aantal genodigden voor jouw feest in Nijmegen. Op basis van deze punten wordt een advies gemaakt. Als wij de handen in één hebben geslagen wordt er voor het feest contact met jou opgenomen om zo de laatste wensen te bespreken.

Iets te vieren met jouw bedrijf? Maak het feest nog indrukwekkender met één van onze DJ Shows!

Bij een Bruiloft kan een DJ Show niet ontbreken! Het is dé sfeermaker op een trouwfeest. Laat je gasten niet stilstaan!

Schoolfeest, gala of diploma-uitreiking? Wij zijn hier allemaal goed in. Bekijk de mogelijkheden.

Binnenkort een verjaardag? Til het feest naar een hoger niveau d.m.v. één van onze DJ Shows!

DJ exclusief apparatuur in Nijmegen

Organiseer je een feest, bijeenkomst of evenement in Nijmegen en ben je opzoek naar alleen een DJ, dan is dat bij Grand Events ook mogelijk. Deze keus kun je maken als de locatie al over apparatuur beschikt of dat deze al elders is gehuurd. In dit geval nemen wij contact met je op om te bespreken wat er aanwezig is aan apparatuur op het feest in Nijmegen. Grand Events neemt daarna contact op met de DJ in Nijmegen en bereid de DJ hierop voor. Ook als je alleen een DJ huurt hebben wij voor het feest een kennismakingsgesprek waarin wij de gewenste muziekgenres en andere wensen bespreken. Huur een DJ in Nijmegen voor jouw feest en wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt.

Ben je nou nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor het huren van een DJ in Nijmegen? Vraag dan een offerte aan bij Grand Events, vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.