Bruiloft DJ Nijmegen

Boek een bruiloft DJ in Nijmegen!

Een bruiloft DJ huren in Nijmegen. Waar moet ik op letten? Wat is belangrijk? Is de bruiloft DJ wel geschikt voor mijn bruiloft in Nijmegen? Deze vragen krijgen wij vaak te horen. En terecht! Een bruiloft wordt maar één keer in je leven gevierd. Het is daarom belangrijk dat hier een bruiloft DJ staat die weet wat hij of zij doet. Om de bovenstaande vragen goed te kunnen beantwoorden gaan wij met jullie in gesprek om te achterhalen wat jullie belangrijk vinden en wat de wensen zijn voor de bruiloft in Nijmegen. Op basis daarvan adviseren wij een geschikte bruiloft DJ en komen jullie ook in gesprek met de DJ. Belangrijke punten die worden besproken met de DJ zijn bijvoorbeeld jullie openingsdans en welke muziek er niet mag ontbreken op jullie bruiloft in Nijmegen.

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

Wat kost een Bruiloft DJ in Nijmegen?

Een bruiloft DJ kost vaak iets meer geld dan bijvoorbeeld een DJ op een bedrijfsfeest. Dit heeft alles te maken met de voorbereiding en moeilijkheidsgraad. Zo zijn op jullie bruiloft misschien wel opa en oma aanwezig, maar ook de kleinkinderen. Dit maakt het voor de DJ lastiger om de juiste nummers te kiezen. Daarnaast kost de voorbereiding voor jullie bruiloft vaak meer tijd. Denk hierbij aan het downloaden en kopen van jullie verzoeknummers. Daarnaast wordt er ook een voorgesprek ingepland. Ook hier zit natuurlijk weer tijd in voor de bruiloft DJ.

Bruiloft DJ met apparatuur

Voor een bruiloft in Nijmegen adviseren wij vrijwel altijd de DJ Show Gold. Dit omdat deze show er echt uit schiet. De gasten van jullie bruiloften beleven het feest hierdoor nog beter. Naast onze sfeerverlichting en special effects worden er ook vaak sparkulars bijgeboekt om de opening van de bruiloft nog intenser te maken.

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Hoe lang boek je een bruiloft DJ in Nijmegen?

Vaak duurt een bruiloftsfeest tussen de 4 en 5 uur. Mochten jullie nog niet uitgefeest zijn dan kunnen wij in overleg met de locatie en de DJ altijd langer doorgaan.

Hoe boek ik een bruiloft DJ in Nijmegen?

Via ons offerteformulier kunnen jullie eenvoudig een aanvraag bij ons indienen. Grand Events neemt binnen 2 werkdagen contact met jullie op om de plannen en wensen te bespreken voor jullie bruiloft in Nijmegen. Zodra  de wensen in kaart zijn gebracht gaan we samen opzoek naar een geschikte DJ show voor jullie bruiloft. Wij kijken daarbij naar het aantal gasten, maar ook naar de locatie. Vervolgens hebben jullie persoonlijk contact met de bruiloft dj. Dit kan fysiek, maar eventueel ook online. In dit gesprek worden de muziekwensen besproken en kunnen jullie specifieke zaken met elkaar afstemmen. Denk hierbij aan een openingsdans of een ander belangrijk moment op de avond van jullie bruiloft in Nijmegen.

Selectie van tevreden klanten

Een selectie van tevreden klanten waarbij wij het audiovisuele gedeelte van hun bedrijfsfeest of schoolfeest hebben verzorgd.

Logo Bedrijf Omron
Logo Bedrijf Cargo
Logo School Veluws College Walterbosch
Logo Bedrijf Oranje Furniture Care

Beschikbaarheid bruiloft DJ in Nijmegen

Bekijk hier of wij nog beschikbaar zijn voor jullie bruiloft in Nijmegen! Nadat jullie het formulier hebben ingevuld zullen wij contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken. Kies voor betrouwbaarheid en ga voor een professionele partij. Een bruiloft vier je maar één keer in je leven!