DJ Huren Zwolle

Huur een DJ in Zwolle

Wanneer je opzoek bent naar het huren van een DJ in Zwolle ben je bij Grand Events aan het juiste adres. Grand Events neemt jou alles uit handen. Wij zorgen voor de techniek en voor de DJ. Voordat het feest begint heb je persoonlijk contact met de DJ. In dit gesprek worden alle wensen besproken en worden er duidelijke afspraken gemaakt. Onze DJ’s draaien vaak in de omgeving van Zwolle en zijn zeer ervaren. De DJ’s weten hoe ze de dansvloer moeten vullen en zorgen er ook voor dat deze gevuld blijft. Een DJ in Zwolle inclusief show zorgt voor een spectaculair feest. Afhankelijk van het aantal gasten adviseren wij een DJ Show. Daarna worden de muziekwensen met de DJ besproken.

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

DJ kiezen in Zwolle

Het kiezen van een DJ in Zwolle kan lastig zijn. Grand Events helpt jou bij het vinden van de juiste match. Grand Events heeft voor elke gelegenheid DJ’s beschikbaar in Zwolle. Een DJ moet het publiek aanvoelen en hierop kunnen inspelen. Kies voor een DJ Show van Grand Events en beleef de avond van jullie leven. Gedurende het feest kunnen er verzoeknummers worden ingediend bij de DJ. Onze DJ’s in Zwolle beschikken over een brede muziekbibliotheek en zijn van alle markten thuis. Aarzel dus niet tijdens het feest om jouw favoriete nummers aan te vragen bij de DJ in Zwolle.

Mogelijkheden

In veel gevallen huur je een DJ in Zwolle voor 4 uur inclusief show. Mocht je langer door willen gaan dan is dit in overleg altijd mogelijk. Mocht de DJ in Zwolle ziek worden dan is er geen probleem. Door ons brede netwerk aan DJ’s in Zwolle is er altijd een vervangende DJ beschikbaar.

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Nijburg AutomotiveNijburg Automotive
20:50 16 May 24
Bedankt voor het geweldige feest Grand Events! Jullie bijdrage aan ons bedrijfsfeest heeft een erg goede indruk achtergelaten. De lichteffecten van de DJ-show waren fenomenaal. De DJ voelde de gasten erg goed aan, en speelde hier uitstekend op in. De volgende keer als wij weer iets te vieren hebben, dan is de keuze snel gemaakt. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking heren!
Jolanda PeeksJolanda Peeks
17:20 06 May 24
Wij hadden een DJ nodig voor het bedrijfsfeest van VMI Group. Alles was super geregeld en de DJ voelde het publiek goed aan. Bedankt voor het geweldige feest!
jouke markesteijnjouke markesteijn
20:16 28 Feb 24
Super trouwfeest gehad! Jullie hebben het echt fantastisch geregeld. Zoals ik andere zie schrijven hechten jullie veel waarde aan de communicatie. Wederom was dit ook bij ons een enorm pluspunt. Uiteindelijk zijn we stiekem toch voor de Gold show gegaan, en daar zeker geen spijt van gehad!!! Onze complimenten heren!
Daniël BaanDaniël Baan
10:40 26 Feb 24
Grand Events heeft ons bruiloftsfeest verzorgd. Wij zijn voor de DJ Show Gold gegaan. Een super leuke DJ en heldere communicatie. Een echte aanrader.
FransWientjesAutosFransWientjesAutos
16:02 19 Feb 24
Na vele aanbevelingen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Zo zijn wij ontzettend erg te spreken over jullie Dj Show bij ons 25 jarig jubileum! Als je spreekt over een professionele aanpak met fijne communicatie mogen jullie als eerst benoemd worden. Mochten er bedrijven opzoek zijn naar een goed georganiseerd bedrijfsfeest, raden wij deze heren zeker aan!Nick & Nino ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!Met vriendelijke groet,
Pascal MiddletonPascal Middleton
13:20 06 Feb 24
Fantastisch geregeld! Compleet ontzorgd. Top apparatuur snel op en afgebouwd super goeie DJ voelde de sfeer top aan maakte er echt een feest van. Veel complimenten van gasten gehad.
René Van BelkumRené Van Belkum
18:11 11 Jan 24
goed sita
Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

DJ Show Huren

Voor een onvergetelijke avond raden wij een DJ met show aan in Zwolle. Grand Events stelt meerdere shows beschikbaar voor jouw feest in Zwolle. Wij helpen je uiteraard bij het kiezen van een show en geven jou hierbij een advies. Bij het kiezen van een show kijken wij naar het aantal genodigden, de gelegenheid en naar de ruimte waar het feest wordt georganiseerd. Op basis hiervan kunnen wij drie shows aanbevelen.

Onze DJ Show Bronze is geschikt voor bijeenkomsten of zakelijke openingen waarbij er niet al te veel spektakel gewenst is. Denk hierbij aan een congres of een meeting waarbij achtergrondmuziek nodig is. De DJ Show Silver is geschikt voor kleinschalige evenementen, feesten of bijeenkomsten tot en met 50 personen. Bij deze show zijn lichtgevende totems aanwezig waarop movingheads zijn geplaatst. Geef je een verjaardag of ander feest in Zwolle dan maakt deze show jouw feest tot een onvergetelijke avond. De grootste show van Grand Events is de DJ Show Gold. Bij deze show zijn vier lichtgevende totems inbegrepen met daarop movingheads. Daarnaast zijn er ook twee lichtgevende led strips aanwezig die de rest van de zaal vult met sfeerverlichting. Voor een groot feest in Zwolle, zoals een bruiloft of bedrijfsfeest, adviseren wij de DJ Show inclusief DJ.

DJ boeken in Zwolle voor jouw verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of schoolfeest

Iets te vieren met jouw bedrijf? Maak het feest nog indrukwekkender met één van onze DJ Shows!

Bij een Bruiloft kan een DJ Show niet ontbreken! Het is dé sfeermaker op een trouwfeest. Laat je gasten niet stilstaan!

Schoolfeest, gala of diploma-uitreiking? Wij zijn hier allemaal goed in. Bekijk de mogelijkheden.

Binnenkort een verjaardag? Til het feest naar een hoger niveau d.m.v. één van onze DJ Shows!

DJ zonder apparatuur in Zwolle

Geef je een feest in Zwolle waarbij de ruimte al over de benodigde apparatuur beschikt? Huur dan een DJ zonder apparatuur in Zwolle bij Grand Events. Door onze ervaring heeft Grand Events voor elke gelegenheid een professionele DJ in Zwolle beschikbaar. Voordat het feest kan beginnen nemen wij contact met je op. In dit gesprek nemen wij jouw wensen door en adviseren wij een passende DJ uit Zwolle voor jouw feest.

Tarieven voor een DJ in Zwolle

Bij het huren het van een DJ in Zwolle worden er eerlijke tarieven afgesproken en worden er achteraf geen extra kosten in rekening gebracht. Zo weten jullie altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor onbekende kosten te staan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een DJ in Zwolle? Vraag vrijblijvend een offerte aan!