DJ Huren Apeldoorn

Huur een DJ in Apeldoorn

Grand Events uit Apeldoorn beschikt over meerdere DJ’s binnen de organisatie. Zo is het huren van een DJ in Apeldoorn zeer eenvoudig voor jouw feest. Grand Events regelt naast de DJ ook voor de professionele apparatuur. Voordat wij de handen in één hebben geslagen vindt er een gesprek plaats. In dit gesprek komen jouw wensen naar voren. Denk hierbij aan de muziekgenres, gewenste special effects en de show. Dankzij ons brede netwerk en ervaring is er voor elke gelegenheid in Apeldoorn een perfecte DJ Show te vinden.

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

Passende DJ Huren in Apeldoorn

Wij van Grand Events weten als geen ander dat het aanbod qua DJ’s enorm groot is. Wij helpen jou bij het vinden van de beste DJ voor jouw bruiloft, verjaardagsfeest, schoolfeest, of ander feest in Apeldoorn. Als eerst kijken naar wij naar jouw wensen. Vervolgens kijken wij naar de genodigde gasten en de locatie. Hierop geven wij  vrijblijvend advies waarin wij de show en passende DJ uit Apeldoorn aanbevelen. Dankzij onze ervaring en ons netwerk kunnen wij altijd een DJ in Apeldoorn aanbevelen. Dit is ideaal voor als er bijvoorbeeld onverwacht een DJ  ziek is, en er een vervangende DJ nodig is. Grand Events werkt samen met verschillende professionele DJ’s uit Apeldoorn en omstreken die ervaring hebben binnen het DJ vak.

Tijdsbestek DJ Huren

Een DJ in Apeldoorn huur je in de meeste gevallen voor 4 uur. Mocht er tijdens het feest besloten worden om langer door te gaan dan is dat in overleg met de DJ uit Apeldoorn geen probleem. Grand Events heeft door de ruime ervaring en het een grote netwerk aan DJ’s altijd een reserve DJ beschikbaar. Hierdoor is het altijd mogelijk om het feest door te laten gaan.

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

DJ Apeldoorn

Bij Grand Events is het huren van een DJ in Apeldoorn super eenvoudig! Als eerst neem je contact met ons op, vervolgens bespreken we de opties en bepalen we welke DJ het best bij jouw feest past, als laatst krijg je een bijpassende offerte toegestuurd, en ta-da! Na akkoord staat jouw professionele gehuurde DJ op het afgesproken tijdstip bij jou op locatie! Ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is naast het huren van een DJ in Apeldoorn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DJ met apparatuur in Apeldoorn

Naast het huren van alleen een DJ is het ook mogelijk om te kiezen voor een complete DJ Show in Apeldoorn. Bij het huren van een DJ Show wordt er naar verschillende facetten gekeken. Denk hierbij aan de gelegenheid, het aantal genodigden, jouw wensen en de locatie. Wij zorgen dat wij op de desbetreffende dag op tijd aanwezig zijn zodat de Show op tijd gereed staat op de locatie in Apeldoorn. Na dat de show opgebouwd is, volgt ook de DJ die altijd ruim van te voren aanwezig is in Apeldoorn.

DJ Huren voor schoolfeest of ander feest in Apeldoorn of omgeving doe je bij Grand Events

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Nijburg AutomotiveNijburg Automotive
20:50 16 May 24
Bedankt voor het geweldige feest Grand Events! Jullie bijdrage aan ons bedrijfsfeest heeft een erg goede indruk achtergelaten. De lichteffecten van de DJ-show waren fenomenaal. De DJ voelde de gasten erg goed aan, en speelde hier uitstekend op in. De volgende keer als wij weer iets te vieren hebben, dan is de keuze snel gemaakt. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking heren!
Jolanda PeeksJolanda Peeks
17:20 06 May 24
Wij hadden een DJ nodig voor het bedrijfsfeest van VMI Group. Alles was super geregeld en de DJ voelde het publiek goed aan. Bedankt voor het geweldige feest!
jouke markesteijnjouke markesteijn
20:16 28 Feb 24
Super trouwfeest gehad! Jullie hebben het echt fantastisch geregeld. Zoals ik andere zie schrijven hechten jullie veel waarde aan de communicatie. Wederom was dit ook bij ons een enorm pluspunt. Uiteindelijk zijn we stiekem toch voor de Gold show gegaan, en daar zeker geen spijt van gehad!!! Onze complimenten heren!
Daniël BaanDaniël Baan
10:40 26 Feb 24
Grand Events heeft ons bruiloftsfeest verzorgd. Wij zijn voor de DJ Show Gold gegaan. Een super leuke DJ en heldere communicatie. Een echte aanrader.
FransWientjesAutosFransWientjesAutos
16:02 19 Feb 24
Na vele aanbevelingen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Zo zijn wij ontzettend erg te spreken over jullie Dj Show bij ons 25 jarig jubileum! Als je spreekt over een professionele aanpak met fijne communicatie mogen jullie als eerst benoemd worden. Mochten er bedrijven opzoek zijn naar een goed georganiseerd bedrijfsfeest, raden wij deze heren zeker aan!Nick & Nino ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!Met vriendelijke groet,
Pascal MiddletonPascal Middleton
13:20 06 Feb 24
Fantastisch geregeld! Compleet ontzorgd. Top apparatuur snel op en afgebouwd super goeie DJ voelde de sfeer top aan maakte er echt een feest van. Veel complimenten van gasten gehad.
René Van BelkumRené Van Belkum
18:11 11 Jan 24
goed sita
Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

DJ zonder apparatuur

Organiseer je een bedrijfsfeest, bijeenkomst of event in Apeldoorn en is er alleen een DJ nodig, dan kan Grand Events dit in overleg altijd regelen. Deze keuze wordt vaak gemaakt als de locatie al over apparatuur beschikt. In dit geval nemen wij contact op met de locatie om te bespreken wat er aanwezig is aan apparatuur en wat wij eventueel nog kunnen regelen voor het feest in Apeldoorn. Grand Events neemt vervolgens contact op met de DJ in Apeldoorn en bespreekt de wensen met de DJ uit Apeldoorn. Huur een DJ in Apeldoorn voor jouw gelegenheid en wij zorgen ervoor dat het een spectaculaire avond wordt.

Iets te vieren met jouw bedrijf? Maak het feest nog indrukwekkender met één van onze DJ Shows!

Bij een Bruiloft kan een DJ Show niet ontbreken! Het is dé sfeermaker op een trouwfeest. Laat je gasten niet stilstaan!

Schoolfeest, gala of diploma-uitreiking? Wij zijn hier allemaal goed in. Bekijk de mogelijkheden.

Binnenkort een verjaardag? Til het feest naar een hoger niveau d.m.v. één van onze DJ Shows!