Bruiloft DJ Apeldoorn

Huur een Bruiloft DJ in Apeldoorn

Op zoek naar een DJ die jullie kunnen inhuren voor jullie bruiloft in Apeldoorn? Grand Events heeft DJ’s met ervaring voor jullie feest in Apeldoorn. Jullie bruiloft beloofd een onvergetelijke dag te worden wanneer jullie een DJ inhuren via Grand Events. Wij hebben alles om jullie huwelijksfeest compleet te maken. Wij begrijpen als geen ander dat de muziek tijdens jullie bruiloft ontzettend belangrijk is. Een DJ huren kost vaak veel tijd. Via ons kan je binnen no-time een DJ inhuren die bij jullie bruiloft in Apeldoorn past. Grand Events heeft meerdere DJ’s beschikbaar die van jullie feest een onvergetelijk moment weten te maken. Naast het vinden van een DJ in Apeldoorn biedt Grand Events ook complete en spectaculaire DJ shows aan waardoor er bijvoorbeeld ook een lichtshow mogelijk is tijdens jullie bruiloft in Apeldoorn. Alle DJ-Shows zijn via Grand Events mogelijk om jullie feest tijdens de bruiloft compleet te maken.

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

Bruiloft DJ Huren Apeldoorn

Dat een goede en ervaren DJ niet mag ontbreken tijdens jullie bruiloft, snappen wij als geen ander. Grand Events gaat samen met jullie op zoek naar de geschikte DJ voor jullie bruiloft in Apeldoorn. Voor jullie feest nemen we samen van te voren alle muziekwensen door zodat we samen een geschikte DJ kunnen kiezen om jullie onvergetelijke dag tot in de puntjes te verzorgen. De DJ kan inspelen op alle wensen doordat alle muziekgenres tot de mogelijkheden behoren van de ervaren DJ in Apeldoorn. Houden jullie van 80’s, 90’s of 00’s muziek? Grand Events DJ’s draaien alle gewenste nummers in een grote mix tijdens jullie bruiloft.

De DJ neemt van te voren contact met het bruidspaar op om alle wensen zorgvuldig door te nemen. Op deze manier speelt de DJ altijd in op de wensen van het echtpaar en belooft het een onvergetelijke bruiloft in Apeldoorn te worden. De DJ houdt ook altijd rekening met het publiek en zorgt er daardoor voor dat iedereen de dansvloer wilt betreden. Vrienden, familie en kennissen, we zien jullie op de dansvloer! Een DJ inhuren in Apeldoorn voor een bruiloft is heel eenvoudig met Grand Events.

Vrijblijvend Introductiegesprek

Vraag een vrijblijvend introductie gesprek aan en zie wat Grand Events te bieden heeft voor jouw bruiloft of ander feest. Dit gesprek is uiteraard geheel kosteloos en biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met ons team. Tijdens het gesprek komen we achter jullie wensen en bespreken we de mogelijkheden.

Plan een kennismakingsgesprek in en profiteer van 15% korting op een special effect naar keuze!

Video afspelen over Grand Events Bedrijfsvideo overlay met DJ

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.

Bruiloft Openingsdans Apeldoorn

Weten jullie al welk nummer jullie willen horen tijdens de openingsdans op jullie bruiloftsfeest? Grand Events DJ’s hebben een complete muzieklijst waaruit jullie een keuze kunnen maken voor jullie bruiloft in Apeldoorn. Nadat de eerste dans heeft plaatsgevonden zal de DJ verder gaan met de muziek die jullie samen hebben besproken. Grand Events DJ Shows worden naar jullie wensen geprogrammeerd. Misschien willen jullie juist wel of niet in de spotlight staan of is er een speciaal moment tijdens jullie bruiloft in Apeldoorn. Onze DJ’s luisteren naar jullie wensen voor de bruiloft en spelen hier haarfijn op in. Neem vrijblijvend contact op met Grand Events indien jullie speciale wensen hebben of specifieke verzoeken. De DJ’s staan te popelen om jullie feest tijdens de bruiloft in Apeldoorn compleet te maken.

Geschikte Bruiloft DJ

Het kiezen van de geschikte DJ voor jouw bruiloft in Apeldoorn is een zorgvuldige keuze. Het inhuren en kiezen van een geschikte DJ klinkt voor Grand Events als muziek in de oren. Wij beschikken alleen over DJ’s die jarenlange ervaring hebben en bekend staan als professionele DJ’s met 100% feestgarantie. Wil je een DJ huren in Apeldoorn voor jouw bruiloft? Zoek dan niet langer verder en schakel de professionele hulp en diensten van Grand Events in. Samen gaan we voor een onvergetelijk feest waar jouw gasten het nog lang over zullen hebben. De muziekopties zijn eindeloos en iedere gewenste muzieksoorten zijn mogelijk. Van Hollandse muziek tot top 40 muziek, alles is mogelijk tijdens jullie bruiloft.

Wat mensen over onze DJ Shows zeggen..

Eva WilbrinkEva Wilbrink
11:14 18 Jun 24
Nijburg AutomotiveNijburg Automotive
20:50 16 May 24
Bedankt voor het geweldige feest Grand Events! Jullie bijdrage aan ons bedrijfsfeest heeft een erg goede indruk achtergelaten. De lichteffecten van de DJ-show waren fenomenaal. De DJ voelde de gasten erg goed aan, en speelde hier uitstekend op in. De volgende keer als wij weer iets te vieren hebben, dan is de keuze snel gemaakt. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking heren!
Jolanda PeeksJolanda Peeks
17:20 06 May 24
Wij hadden een DJ nodig voor het bedrijfsfeest van VMI Group. Alles was super geregeld en de DJ voelde het publiek goed aan. Bedankt voor het geweldige feest!
jouke markesteijnjouke markesteijn
20:16 28 Feb 24
Super trouwfeest gehad! Jullie hebben het echt fantastisch geregeld. Zoals ik andere zie schrijven hechten jullie veel waarde aan de communicatie. Wederom was dit ook bij ons een enorm pluspunt. Uiteindelijk zijn we stiekem toch voor de Gold show gegaan, en daar zeker geen spijt van gehad!!! Onze complimenten heren!
Daniël BaanDaniël Baan
10:40 26 Feb 24
Grand Events heeft ons bruiloftsfeest verzorgd. Wij zijn voor de DJ Show Gold gegaan. Een super leuke DJ en heldere communicatie. Een echte aanrader.
FransWientjesAutosFransWientjesAutos
16:02 19 Feb 24
Na vele aanbevelingen zijn wij bij jullie terecht gekomen. Zo zijn wij ontzettend erg te spreken over jullie Dj Show bij ons 25 jarig jubileum! Als je spreekt over een professionele aanpak met fijne communicatie mogen jullie als eerst benoemd worden. Mochten er bedrijven opzoek zijn naar een goed georganiseerd bedrijfsfeest, raden wij deze heren zeker aan!Nick & Nino ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking!Met vriendelijke groet,
Pascal MiddletonPascal Middleton
13:20 06 Feb 24
Fantastisch geregeld! Compleet ontzorgd. Top apparatuur snel op en afgebouwd super goeie DJ voelde de sfeer top aan maakte er echt een feest van. Veel complimenten van gasten gehad.
René Van BelkumRené Van Belkum
18:11 11 Jan 24
goed sita
Andor van de VenAndor van de Ven
12:31 23 Oct 23
Geweldige avond gehad op onze rugbyclub The Rams.Vriendelijk personeel en er word echt een feestje van gemaakt!
Niels WeijersNiels Weijers
12:24 23 Oct 23
Albert de GraafAlbert de Graaf
14:40 25 Sep 23
We willen Grand Events bedanken voor hun muziekbijdrage aan ons 25 jarig huwelijksfeest. De DJ, geluid, licht en dansmuziek was super goed! Dank voor de prima communicatie, op- en afbouw en fijne samenwerking, heel blij mee. Jullie zijn een aanrader voor elk feestje…top!
Berend VriendBerend Vriend
11:37 23 Sep 23
Zeer professioneel geregeld. Het hele voortraject, doorspreken wensen,offerte, alle afspraken keurig nagekomen. De dj zorgde voor een enorm feest, licht en geluid was super. Top ervaring met deze partij, echte aanrader!
Wouter van DrielWouter van Driel
13:45 09 Aug 23
Zeer tevreden over hun diensten en de manier van communicatie
Bas SpindlerBas Spindler
18:55 28 Jul 23
Super fijne samenwerking met Grand Events. Betrouwbaar en netjes verzorgd. De Dj heeft er echt een feest van gemaakt. Volgende keer weer!
Niek van de poelNiek van de poel
14:12 31 May 23
Top feest! Het persoonlijke contact is zeer prettig verlopen. Professioneel bedrijf die weten wat hun klanten willen.
Ivo KelavaIvo Kelava
18:55 29 Apr 23
Suzanne EikelboomSuzanne Eikelboom
19:31 30 Mar 23
Snelle afstemming met Nick en Nino van Grand Events. Alles wordt goed geregeld, heldere communicatie en de DJ was heel erg leuk! Echt een top feestje geworden, mede door Grand Events. Echt een aanrader!
Yvon HulYvon Hul
23:04 19 Nov 22
De dj show die wij gehuurd hadden bij Grand Events was een groot succes. Het contact verliep ook soepeltjes. Bedankt Nino en Nick, wij zullen zeker terug komen!
Sarah SmitSarah Smit
11:08 15 Jul 22
Voor mij als organisator van een evenement was het belangrijk dat Grand Events snel reageerde op mail, helder was in de afspraken en zich daar ook perfect aan hield. Ze waren flexibel, dachten mee en de muziek was prima! Ik kan het iedereen aanraden.
Patrick de ValkPatrick de Valk
07:45 26 May 22
Zeer professionele organisatie die afspraken nakomt. Dit bedrijf handelt snel en levert betrouwbare kwaliteit . Zeker een aanrader! Tot het volgende feest.
Desire LukkassenDesire Lukkassen
16:27 27 May 21
Super leuk jong team dat luistert naar de klant. Ze hebben veel energie en dat zie je in alles terug. De volgende keer weet ik wel wie wij gaan inhuren voor een feest.
js_loader

Onze Bruiloft DJ Shows

Grand Events gaat zorgvuldig aan de slag en adviseert één van onze verschillende DJ Shows. Zo wordt er gekeken naar de locatie waar het feest van jullie bruiloft gevierd gaat worden en de gastenlijst waar de muziekwensen op afgestemd worden. Grand Events voorziet iedereen graag van een gedegen advies voor een onvergetelijk feest tijdens jullie bruiloft in Apeldoorn. Voor ieder huwelijksfeest hebben wij een passende DJ beschikbaar. Grand Events heeft verschillende DJ Shows. De meest populaire DJ Show voor een bruiloft in Apeldoorn is de DJ Show Gold waarbij jouw feest tot in de puntjes geregeld is. Van lichtgevende totems tot speciale effecten als vuurspuwers en rookmachines, Grand Events stelt alle opties beschikbaar voor jullie bruiloft in Apeldoorn. Een bruiloft met een gouden randje dus! Samen kijken we naar alle opties, voor ons is niets onmogelijk! Alle wensen voor jouw feest in Apeldoorn nemen we samen door.

Huur een Bruiloft DJ in Apeldoorn voor jouw trouwerij

Iets te vieren met jouw bedrijf? Maak het feest nog indrukwekkender met één van onze DJ Shows!

Bij een Bruiloft kan een DJ Show niet ontbreken! Het is dé sfeermaker op een trouwfeest. Laat je gasten niet stilstaan!

Schoolfeest, gala of diploma-uitreiking? Wij zijn hier allemaal goed in. Bekijk de mogelijkheden.

Binnenkort een verjaardag? Til het feest naar een hoger niveau d.m.v. één van onze DJ Shows!

Offerte aanvragen Bruiloft DJ Apeldoorn

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een DJ show tijdens jullie bruiloft in Apeldoorn. Grand Events gaat voor kwaliteit tegen scherpe en transparante prijzen. Voor een bruiloft in Apeldoorn wordt er meestal gekozen voor een DJ inclusief DJ Show Gold met een duur van vier uur. Uiteraard kunnen wij jouw feest ook voor meer uurtjes verzorgen, want gezelligheid kent geen tijd! Bruiloft tot in de puntjes verzorgt? Kies dan voor de DJ Shows van Grand Events in Apeldoorn.