Kasteel Parc Spelderholt

Trouwlocatie Kasteel Parc Spelderholt

Ben jij benieuwd naar de trouwmogelijkheden bij deze prachtige trouwlocatie in Beekbergen, Gelderland? Neem dan contact op met Kasteel Parc Spelderholt en wie weet wordt dit dé locatie van jouw bruiloft!

Kasteel Parc Spelderholt in Beekbergen
Kasteel Parc Spelderholt in Beekbergen
Kasteel Parc Spelderholt in Beekbergen

Trouwlocatie Gelderland

Op een betoverend landgoed midden op de Veluwe, nabij Beekbergen, ligt Kasteel Spelderholt. Deze prachtige trouwlocatie, onderdeel van Stichting Parc Spelderholt, biedt een idyllische setting voor een onvergetelijke bruiloft in Gelderland. Van de ceremonie tot het diner, van de bruidstaart en een fles champagne tot een spetterend feest, Kasteel Spelderholt voorziet in alle wensen voor jullie speciale dag. Na afloop kunnen jullie zelfs overnachten in de romantische bruidssuite van Hotel Spelderholt.

Wat deze trouwlocatie extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om elkaar het jawoord te geven in de buitenlucht, bijvoorbeeld in de prachtige kasteeltuin of op het sfeervolle terras. Recentelijk is er ook een ruime stretchtent toegevoegd aan het landgoed, die kan worden omgetoverd tot een unieke ceremonieplek. Kortom, Kasteel Spelderholt biedt een verrassende en inspirerende omgeving met een originele sfeer voor trouwen in Gelderland.

Daarnaast zorgen onze studenten, jongeren met een verstandelijke beperking, voor een bijzondere en onvergetelijke ervaring. Wij staan klaar om samen met jullie deze trouwdag te organiseren, of jullie nu binnen of buiten willen trouwen, groots of juist intiem, klassiek of modern. Kasteel Spelderholt biedt een scala aan mogelijkheden die we graag persoonlijk met jullie bespreken. Ook helpen we graag bij het vinden van de perfecte fotograaf, een goede bloemist, een prachtige trouwauto of paardenkoets, en een fantastische DJ of band.

Trots? Dat zijn we zeker!

Trots op het feit dat we ons Finalist van de Top Trouwbedrijven Awards 2023/2024 mogen noemen! Uiteraard mogen we onze vrienden bij Trouwbeleving en de Fletcher Trouwlocaties niet vergeten. Bedankt voor het aanbevelen!

Grand Events is finalist van de Toptrouwbedrijven Awards 2023/2024!
Bruiloft aanbeveling Trouwbeleving
Grand Events aanbevolen door Fletcher Trouwen

Onze DJ Show Bronze is de ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een DJ met professionele geluidstechniek, zonder teveel visuele spektakel.

Onze DJ Show Silver is perfect voor feesten met een gastenlijst van maximaal 100 personen. Denk hierbij aan verjaardagen of kleinschalige bedrijfsfeesten.

Onze DJ Show Gold is de meest indrukwekkende show die wij aanbieden. Deze is geschikt voor grote feesten zoals bedrijfsfeesten, bruiloften en schoolfeesten.